lunes, 29 de abril de 2013

Èxit de participació al C.España i Catalunya de Torredembarra!

































Aquest diumenge 28 d'abril s'ha celebrat la segona prova del Campionat d'España i Catalunya de BikeTrial a Torredembarra, al BikeTrial Park del club organitzador Costa Daurada Torredembarra.
Tot i les condicions climàtiques adverses la cursa ha estat un gran èxit amb 106 inscrits! I és que aquesta competició de Torredembarra, enguany el 29 BikeTrial de la ciutat, és un referent per als pilots que han viatjat des de tots els racons de la Peninsula, fins i tot des de les Canaries, França, Andorra, i la presencia d'un pilot Suec. La bona organització, l'alt nivell, i bon muntatge fan que aquesta sigui una la prova nacional amb més participació amb diferència! i tot i la pluja que de ben segur ha frenat a més d'un participant la cursa finalment s'ha pogut dur a terme rebaixant lleument el nivell per la perillositat que representava el fang; amb tot els pilots han quedat molt contents del circuit en el qual l'Ajuntament i el club han treballat en les últimes setmanes aportant material i decorant-lo, possant-hi graba per minimitzar l'impacte de la pluja, etc.
Els guanyadors de les diferents categories han estat:
Miquel Alarcon guanyador en Promesa del club d'Orrius.
Martí Esquerda guanyador en Poussin del club Bicisprint en un podi molt ajustat amb Gaudí Vall i Dídac Riau.
En Benjamins victoria per Gerard Trueba del club Cesar Cañas, seguit d'Alan Rovira i Toni Guillen.
En Minime ajustada victoria de Domenec Lladó del club Cesar Cañas sobre Borja Conejos, i tercer Alejandro Montalvo.
En Femina gran participació de 8 noies! guanyadora Lúa Vizcaino del club Cesar Cañas, segona Irene Caminos i tercera Carla Caballé.
A la categoria Junior, una lluita ferotje entre els 5 primers classificacts, y els 4 primers pertenyents al club BikeTrial Costa Daurada, primer Gorka Susperregui, segon Sergio Garcia i tercer Sergio Fernandez.
En Senior el guanyador ha estat J.Daniel de la Peña del club A trasera, seguit de Diego Barrio i David Caudau.
I a la màxima categoria el gran vencedor ha estat Dani Comas, seguit de Rafa Tibau només a dos punts, i tercer Ferran Escudero.

Resultats totals adjunts.
(Resultats dels pilots del Club BikeTrial Costa Daurada):
Promesa:
3ªPaula Cuesta.
Poussin:
6ºAlex Belmonte
7ºAdrian Martinez
9ºMarc Llauradó
10ºAdrià Mercadé
11ºRoger Mercadé
Benjami:
10ºJordi Dalmau
11ºRobert Salvadó
12ºAlbert Belmonte
13ºGenis Solorzano
14ºArnau Llauradó
15ºPau Biosca
Minime:
6ºIker Rodriguez
8ºSergi Segú
13ºJulen Saenz
14ºDiego Solans
20º Ivan Ortiz
Femina:
2ª Irene Caminos
5ª Miriam Sapiña
7ª Erika Martinez
8ª Elena Morales
Junior:
1º Gorka Susperregui
2º Sergio Garcia
3º Sergio Fernandez
4º Nacho Fortón
15º Isaac Pascual
Senior
2º Diego Barrio
5ºAdrian Biel
7º Raul Martinez
11º Jan Bardolet
13º Marc Salvatella
15ºJordi Morató
19ºDani Tapioles
Elite:
5º Jeronimo Fernandez
6ºJ.Pedro Garcia
8ºÀngel Batlle

El Club local BikeTrial Costa Daurada Torredembarar és líder de clubs al Campionat d'España!

Paral·lelament s'ha celebrat una marxa BTT amb uns 60 participants que també ha estat molt ben acollida pels afeccionats.

També hem d'agraïr la col·laboració en el campionat de: Cocacola, Torregrafic, Mapfre, LaPiazzeta, Enzo, Tower, Orven, LaMoga, H.Paradis, H.Morros, H.Claustre, OpticaGual, Cicles Ibañez, Cal Mero, Caprixos, Autoescola Universal, Racingtrials, Esport de la Generalitat, Turisme Torredembarra, Ona la Torre, Gym Anura, SerBric, Carniceria Torres, SportValsl i Boulevard  que sense les seves col·laboracions, ajudes o obsequis no podriem dur a terme el campionat.
Sobretot a l'ajuntament que també fa posible que aquest gran event és dugui a terme, amb una bona retroalimentació per al municipi, amb tants pilots i families que passen el cap de setmana a Torredembarra ocupant tots els allotjaments i consumint als comerços, així com les més de 20 persones que treballen en l'organització del Campionat.

Les properes competicions:
5 maig Campionat Escolar  a Sabadell.
12 maig Campionat Catalunya Castellbell i el Vilar.
19 maig Campionat España a Toledo.

IMPORTANT!! - INFORMACIÓ Escola BikeTrial Torredembarra.
Ja som més de 40 alumnes i gairebé 60 socis! El club més gran d'España! Totes les edats, des de 4 anys fins gairebé els 50, pares i fills venen a gaudir amb nosaltres del BikeTrial! A que esperes!? des de 30€/mes, si no tens bicicleta te la lloguem per 9€!! classes tres dies per setmana, dimecres i divendres de 18 a 20h i dissabtes de 9 a 11h. Primera classe GRATUITA!! T'Esperem al BikeTrial Park de Torredembarra, un dels més grans d'Europa!!
Info T.650604089, www.angelbatlle.blogspot.com ; Mail: angel.batlle@biketrial.es

No hay comentarios: