domingo, 7 de abril de 2013

5 podis del Biketrial Costa Daurada a la primera prova del Campionat de Catalunya

Aquest diumenge sh'a celebrat la primera prova del campionat de Catalunya de BikeTrial, a Castellolí, tot i que el sol ha estat present durant la jornada, les temperatures han estat baixes sobretot a primera hora del matí, i degut a les plujes de les últimes setmanes, el que normalment és una riera seca ha estat un riu que ha donat molt d'interés a les zones.

El terreny de muntanya, roca, terra i riu que feia que moltes zones fossin en mullat i relliscoses, i una interzona llarga i dura ha fet que les 5 zones a tres voltes requerissin de gran esforç, sobretot a l'última volta on les forces minvaben. El nivell de les zones ha estat més tècnic que de força, amb zones molt estretes i també de molta resistencia.











9 pilots del BikeTrial Costa Daurada han participat en aquesta prova, aconseguint grans resultats.

En categoria dels més petits, Promesa, Paula Cuesta del nostre club amb només 5 anyets ha aconseguit pujar al podi essent tercera.
En categoria Minime, Sergi Segú s'ha refet de la fluixa actuació al Campionat d'España i ha estat tercer on se li ha escapat l'empat amb els dos primers per una petita errada i ha aconseguit una bona tercera posició.
En Junior, Nacho Fortón ha estat segón, tot i que ha pensalitzat per temps.
En Senior, Marc Salvatella s'ha endut la victoria, seguit d'Adrian Biel també del club, 5è ha estat Jan Bardolet que ha patit una forta caiguda que finalment ha quedat en un gran ensurt, sisé Jordi Morató, i Daniel Tapioles s'ha hagut de retirar després d'una forta caiguda d'esquena, on finalment tampoc ha tingut cap lesió greu i en pocs dies tornarà a rodar.
En Elit, Àngel Batlle ha estat 5è en una cursa complicada per la seva bicicleta de 26 polzades amb zones molt estretes, però satisfet amb el resultat.
tots els resultats a www.biketrial-spain.com

D'aqui tres setmanes tenim la segona prova del Campionat d'España i Catalunya, al Biketrial Park de Torredembarra on s'espera una bona participació i lluites molt interessants entotes les categories. Us esperem! 

No hay comentarios: