lunes, 25 de febrero de 2008

Campionat Autonomia Catalana, a Sta. Margarida Montbui; Inaugurant la temporada 2008
Aquest diumenge, dia 24 de febrer, va tenir lloc a Sta. Margarida de Montbui la 1ª prova del Campionat d’Autonomia Catalana, que inaugurava la temporada 2008 de Biketrial. Uns 50 pilots van participar i havia força ambient i molt de públic.
Una cursa en la qual els pilots havien de fer dues voltes a sis zones, d’un terreny de terra amb grans pendents i grans pedres. Cinc pilots de la U.D.Torredembarra van prendre part en aquesta primera cursa obtenint molts bons resultats.
Eloi Fernandez i Arnau Codina, amb 8 anys, amb unes zones de grans i espectaculars baixades, van ser 4t i 6è respectivament tot i tenir bastants rivals van quedar al mig de la classificació, tot i ser de primer any de la categoria.
Sergio Garcia, 11 anys, va dominar clarament en categoria benjamí, només fent un peu en tota la cursa, progressant moltissim i demostrant que aquest any lluitarà per guanyar el campionat d’Espanya que començarà a l’abril.
Daniel Tapioles també a millorat molt i va trure zones complicades de força i fondo i va aconseguir la tercera plaça en categoria Junior, fent una molt bona cursa tot i alguna errada que el va apartar de la segona posició.
I Àngel Batlle en categoria Elit (màxima) va ser 4t, encara que no es un resultat que s’hagi de tenir molt en compte ja que ho pren com a un entrenament de cara a campionats superiors, tot i això va estar molt a prop de la 3ª i fins i tot de la 2ª plaça del podi.
La propera cursa es el 16 de març a Canyamars(bcn) també d’Autonomia Catalana, abans de començar el Campionat d’Espanya el primer cap de setmana d’abril a Terol



No hay comentarios: