lunes, 10 de octubre de 2016

Penúltima prova Copa Catalana trial moto de nens, l'Almenar

Aquest diumenge s´ha celebrat el Trial de Nens d´Almenar, corresponent a la novena prova de la Copa Catalana de Trial de Nens.


Adrià Mercadé ha estat segon a la categoria Promo, en una molt bona cursa i ben a prop de la victoria.

En la categoria Aleví+8, Marc Piquer torna a la victoria, ha eixamplat les distàncies respecte al segon classificat de la general, Arnau Maura també del nostre club, després de vèncer el Trial d´Almenar, i veure com el seu principal perseguidor no ha pogut passar de la tercera posició. Piquer ha realitzat una cursa per emmarcar, ja que ha completat les quatre voltes sense ni una sola penalització.

En alevi-8 en nostre pilot segueix líder de la general , Pep Enric Mallafré, que avui no ha tingut el seu dia i ha firmat el pitjor resultat de la temporada esent 5è i Oriol Garcia que va fer podi a l'última prova  6è. Tal com queden les coses amb el resultat d´avui, Pep Enric Mallafré i NicoRodríguez es jugaran el campionat en una última cursa de la temporada que es presenta d´allò més emocionant.

Oriol Villegas ha estat segon, millorant la seva última poscició en categoria open.

L´última cursa de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens se celebrarà a Sant Fost de Campsentelles, el pròxim 13 de novembre.



    

No hay comentarios: