lunes, 17 de octubre de 2016

Final de l'open infantil de BTT - mountainbike Tarragona al bikepark Torredembarra

Aquest diumenge s'ha celebrat la final de l'open infantil de btt Tarragona,  campionat per promocionar la base de la mountainbike amb categories per edats de 4 a 14 anys i on han participat a la prova final aquest diumenge al bikepark Torredembarra gairebé 50 corredors.

Torredembarra ha estat l'últim prova d'aquest campionat amb 7 curses repartides durant aquest 2016.

Els participants i families han quedat molt satisfets amb l'organització, el circuit ben plantejat pels més petits de 550m i amb una variant de fins a 1250m per les categories dels més grans amb trams molt més tècnics.

S'han viscut curses molt apasionants, amb remontades i avançaments al sprint en diverses categories tot i que en gairebé totes el guanyador ho ha aconseguit destacadament sobre els ribals.

Tres podis ha aconseguit la nostra escola del bikepark Torredembarra, en prebenjamins masculins una segona plaça de Bruno Maseda, i en femení una tercera plaça de Vega Maseda. En Principiants una tercera plaça d'Alex Marco seguit de dos membres més del club, Max Lopez i Pere Dalmau. Cal destacar la 4rta posició de Joan Dalmau en infantils que després duna cursa molt dura amb un grup de 3 corredors lluitant molt intensament per la segona plaça, en l'última volta quan va agafar la segona posició va tindre un desfalliment per l'esforç i es va haver d'aturar. Tres membres més del club van participar en les diferents categories assolint dues setenes posicions i una desena.

En la classificació de clubs el Bikepark Torredembarra va ser segon, només radera de la poderosa escola de Montroig.