viernes, 27 de mayo de 2016

Previa! La final de la Copa Tarragona de Trial, el proper 5 de juny a Botarell

La Copa Tarragona de Trial amb bicicleta, diciplina de la federació de ciclisme, va arribant al seu final aquest 2016.

L'última prova, la final, serà la setmana vinent, diumenge 5 de juny a Botarell, una cursa nova al calendari que aportarà un toc diferent de les altres curses d'aquesta Copa Tarragona, on hem tingut un terreny molt variat en cada una de les proves.

En aquesta ocasió el terreny i els obstacles seran més aviat artificials, amb moduls de formigó, grans troncs i roques. Una vegada més l'organització s'encarregarà d'aconseguir un circuit adient de nivell i molt atractiu pels participants.
La sortida i arribada es realitzarà des de la zona esportiva de Botarell. Les inscripcions online estaran obertes de dilluns a dijous a les webs de ciclisme i trialsport, també us podeu apuntar el mateix dia de la cursa.

Només arriben ja matemàticament campions Martí Riera de la categoria Cadet, i Ot Sierra en Open verd; la resta de categories van més ajustades sobretot en infantils en la que tenim un triple empat en el lideràtge entre Javier Zaera, Conrad Navarro i Guillem Oliver que resoldran el podi final en aquesta bonica prova de Botarell.

Al finalitzar el campionat es realitzarà l'entrega dels diplomes del campionat.

Aquest estiu fem campus!! + info www.angelbatlle.blogspot.com

Hotel termes de montbrió ofereix preu especial per als participants a la prova! (info més a baix)




 Hotel termes de montbrió ofereix preu especial per als participants a la prova!



info campus d'estiu:

No hay comentarios: