lunes, 23 de mayo de 2016

Crònica, resultats i fotos de la 3a prova de la Copa Tarragona de Trial

Aquest diumenge s'ha celebrat a Prades, concretament a les instal·lacions del Camping English Summer, la tercera prova de la Copa Tarragona de Trial.

Els voltants del Camping ofereixen un terreny preciós de bosc d'alzina, roca arrodonida i terra humida, un terreny força diferent del que han trobat els pilots a les anteriors dues curses del campionat tarragoní.

Més de 40 participants han assistit a aquesta prova, un número inferior a les anteriors dues curses segurament per què és la que queda més llunyana per a la majria de participants, tot i així hem tingut participants de tota Catalunya, Andorra, Aragó i Comunitat Valenciana. L'ambient de trial s'ha deixat veure tot el cap de setmana, ja que moltes families han passat el cap de setmana a Prades.

En categoria Open Blanc, Eder Rofes del club torrenc s'ha emportat la segona victoria consecutiva i es tercer a la general, líder és Albert Llorenç.
En categoria Open Verd el guanyador ha estat Ot Sierra que és líder destacat a la general.
En la categoria dels més petits, Benjamins, és la que ha tingut més participació, amb 16 participants la guanyadora en aquest cas ha estat Paula Cuesta, del club torrenc Bikepark Costa Daurada Torredembarra que havent guanyat les tres proves només li cal  participar a la prova final per obtenir el títol.
En categoria Principiant el guanyador ha estat Aleix Farrés de la UC Vic realitzant un trial perfecte amb 0 punts. I també és líder destacat havent guanyat les tres proves.
En categoria Aleví el guanyador va ser Marc Piquer també del club torrenc, que va participar una vegada més en categoria superior a la que li pertoca i va tornar a guanyar, d'aquesta manera també té el títol a tocar.
En categoria Infantil Guillem Oliver de la UC Vic va endur-se la seva primera victoria al campionat i deixa la categoria molt emocionant per la final amb un triple empat a la general junt amb l'aragonès Javier Zaera i el barceloní Conrad Navarro.
La categoria superior de la copa Tarragona és la Cadet, ja que és una competició dedicada a la base d'aquest esport. Martí Riera de la UC Vic s'ha endut la segona victoria i és líder del campionat a falta de la final.

La final és disputarà en 14 dies, el 5 de juny a Botarell, una vegada més canviant l'escenari radicalment, on els circuits passaran a ser més aviat artificials i trobarem els campions d'aquesta Copa Tarragona 2016.

Classificació de la cursa de Prades: http://www.trialsport.es/arxius/resultats/CT16_3.pdf

Classificació general a falta d'una prova: http://www.trialsport.es/arxius/resultats/CT16_G.pdf

Fotos: https://www.facebook.com/angel.batllecaballero/media_set?set=a.1339717362708575.1073741848.100000109734493&type=3




  
 

No hay comentarios: