lunes, 7 de marzo de 2016

informació de la Copa Tarragona 2016. comencem el 20 de març


Copa Tarragona de Trial FCC, 20 març Altafulla

La setmana que ve, el proper 20 de març comença la Copa Tarragona de Trial 2016.
Aquesta Copa Tarragona constarà de 4 proves 20 de març a Altafulla, 10 d'abril al Catllar, 22 de maig a Prades i 5 de juny a Botarell.

Gràcies a l'Ajuntament d'Altafulla i al club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra el 20 de març, concretament al parc del Comunidó, donarà el tret de sortida de la Copa Tarragona de Trial amb bicicleta, un campionat pensat per a què els principiants i puguin participar des de nivell zero, i on els que tenen experiència poden millorar el seu nivell.

El parc del Comunidó està situat a la part alta d'Altafulla, concretament al carrer Camí de la Nou de Gaià, el terreny és de terra i roca relliscosa, on els participants tindran 5 circuits a realitzar dues vegades. La inscripció és pot realitzar de forma anticipada a un preu de 20€ a la web de ciclisme.cat i trialsport.es o el mateix dia de la cursa a preu de 25€, els no federats poden participar tramitant la llicència de dia per només 5€. Hi ha un edifici amb banys públics.

Tota la info de preus i categories als documents adjunts i a:
També podeu veure novetats i noticies al minut a:
https://www.facebook.com/events/1665226610395440/

Tots els participants tindran una bossa d'obsequi, amb una beguda isotònica, un tiquet per a botifarra, informació d'Altafulla, i una canellera exclusiva de la Copa Tarragona de Trial 2016.

Hi haurà servei de bar amb begudes, cafès, pizzes i botifarrada. També tenda de recanvis, proteccions i marxandatge. Podreu participar en el sorteig de: Un pernil, un massatge fisioterapèutic, un dinar al restaurant Di Napoli de Torredembarra, i marxandatge del club Costa Daurada Torredembarra.

COM ARRIBAR, itinerari recomanat: Parc del Comunidó situat al Camí de la nou de Gaià. Per aparcar ús recomanem la Ronda Altafulla, camí de l'ermita, o c/ de la bassa.
Per arribat a Altafulla al lloc de la cursa, ús recomanem agafeu la N-340, prenent la sortida de Ferran-Altafulla, per accedir després per la Ronda d'Altafulla. Veure mapes.
Us deixem video de l'any passat i us esperem amb moltes ganes! 

No hay comentarios: