martes, 22 de marzo de 2016

Crònica de la Copa Tarragona de Trial, primera prova, Altafulla

Aquest diumenge ha arrancat la Copa Tarragona de Trial amb bicicleta a  Altafulla‬, amb 54 participants vinguts de tota Catalunya, Aragò, Andorra, Castelló i fins i tot un participant de la Rioja; essent una vegada més un èxit d'organització, participació i bon ambient de trial!! Gràcies a l'Ajuntament d'Altafulla i al club organitzador el club BikePark Costa Daurada Torredembarra.

La pluja amenaçava durant la jornada anterior a la prova i de fet durant tota la nit, però a partir de la matinada va deixar de ploure i durant la cursa només van caure 4 gotes, inclòs a la part final de la cursa va lluir el sol.

El terreny de terra i roca, amb la humitat de la pluja els circuits van esdevindre una mica més complicats del previst, però no va ser un impediment per a que l'organització rutllés a la perfecció i els participants gaudissin com sempre d'una prova molt ben pensada. Tots els participants van tindre una bossa amb diferents obsequis i trofeu per als 3 primers de cada categoria.

8 categories composen la Copa Tarragona de Trial, en la categoria dels més petits, Benjamins, la guanyadora va ser una noia, Paula Cuesta del club BikePark Torredembarra amb una puntuació perfecta de 0 penalitzacions, igual que el segon i el tercer classificat Pol Alcantara també del mateix club, i tercer va ser Marc Olmo.
En Open blanc el guanyador va ser Albert Llorens, seguit de Guillem Bacardit i Joan Miquel Garcia.
En Open blau el guanyador va ser Joan Torrella.
En Open verd el vencedor va ser Ot Sierra, seguit de Saul Calvo i el pilot local Xavier Tuset.
En la categoria de Principiants amb força participació i competencia el guanyador amb un sol punt va ser Aleix Farres de Vic, seguit de l'andorrà Edgar Garcia amb 3 punts i tercer Pau Ribera amb 4 punts.
En categoria d'Alevins, el guanyador va ser Marc Piquer del club torrenc que a més feia categoria superior a la que pertany i només fa fer 5 punts de penalització, mentre que segona va ser l'Alba Riera amb 10 punts i tercer Pau López amb 11.
En infantils el guanyador va ser Conrad Navarro de Sta.Coloma de Cervelló amb 16 punts, seguit de Guillem Oliver amb 23 punts i tercer amb la mateixa puntuació Javier Zaera que ens visitava d'Alcañiz.
I a la màxima categoria de la Copa Tarragona, la categoria Cadet amb les zones més complicades de la jornada, el guanyador amb força diferencia amb els rivals va ser Arnau Codina de Vilanova i la Geltrú, amb 8 punts realitzats en un circuit força complicat per la humitat de la pluja caiguda, segon classificat va ser Martí Riera que participava en categoria superior a la que pertany, i tercer el pilot local Yeray Méndez.

Ens veiem a la propera, 10 abril al ‪#‎Catllar‬, un altre lloc molt xulo i amb moltes novetats en el circuit respecte l'any passat!!!