lunes, 11 de mayo de 2015

Àngel Batlle subcampió de la Copa d'España de trial

El torrenc Àngel Batlle ha participat aquest cap de setmana en dues competicions importants per aquesta temporada, assolint l'objectiu d'estar al podi.
Ha estat un cap de setmana dur, amb 1300km de viatge i dues competicions en 12 hores de diferència.

Dissabte es celebrava la Copa d'España de Trial a Cartagena (Múrcia), títol que havia guanyat l'any passat en categoria màxima amb bicicleta de roda gran - 26 polzades. Aquest any han juntat les categories, el que duplicava als rivals, i Batlle a aconseguit el segon lloc d'aquesta prova estatal només darrere del gran Benito Ros, tornant a ser per tercer any consecutiu la primera bicicleta de roda gran classificada.
La cursa es va realitzar a les roques de la platja Cortina, on la calor va ser un factor contundent en el desgast físic. Àngel va fer una cursa de menys a més, degut a la calor i l'adaptació a la nova bicicleta que estrenava, recuperant-se molt a l'última volta va asolir l'objectiu de tornar a ser el primer amb la bicicleta gran.

Cal destacar la reaparició de Sergio Garcia, pilot que ha corregut molts anys pel club torrenc i va arribar a ser campió del món en categoria de nens, dissabte va participar en senior i va ser també segon!



Diumenge es celebrava a Castellbell i el Vilar (Barcelona), prova del campionat de Catalunya de BikeTrial, on el torrenc havia de participar per poder classificar-se al Campionat del Món que es celebrarà aquest estiu.
Tot i el cansament, el viatge i dormir poc, Àngel va fer molt bona cursa i va tornar a ser segón, radera de Rafa Tibau, ben a prop d'ell i amb molt bones sensacions damunt la bicicleta.
Són les primeres curses importants de la temporada, i l'objectiu és ben clar, les cites internacionals que s'acosten els propers mesos.

També hi va participar Marc Piquer en categoria Poussin, el pilot del nostre club va patir alguna relliscada que el va fer perdre alguna posició i finalment va ser tercer.

El proper diumenge es celebren els campionats de Catalunya de Trial a St.Julià de Vilatorta.


No hay comentarios: