lunes, 25 de mayo de 2015

Àngel Batlle 3r d'Europa!!

































El pilot de BikeTrial de Torredembarra, Àngel Batlle, ha participat al Campionat d'Europa de BikeTrial aquest dissabte a Brezova, prop de Praga a la Rep. Txeca.


Batlle participava en la màxima categoria i ha aconseguit el 3r graó del podi.






Amb una temperatura d'uns 14 graus la meteorologia va ser estable durant la cursa, els pilots havien de realitzar 8 zones a dues voltes, el terreny era de terra relliscosa, grans roques i troncs, amb zones molt llargues i espectaculars com veieu a les fotografies.



La cursa va durar gairebé 5 hores, el desgast físic va ser molt important per a molts pilots, sobretot per la llargada de les zones.



El pilot tarragoní tenia l'objectiu de la tercera plaça europea, però va lluitar molt de tu a tu amb els dos pilots que van quedar davant seu, sobretot amb el segon, el Txec Herka amb el qual Batlle va anar per davant en diversos moments de la cursa, però finalment es va escapar la segona plaça per ben poc.



"Estic més que content per haver estat al nivell i lluitar amb pilots més forts que jo sobre el paper"



"Em faltava un podi internacional a la màxima categoria, som-ni complert!"




Ara la propera cita important és la que organitza el propi club a Torredembarra, el Campionat d'España de Trial UCI el 27 i 28 de juny al Bikepark, en pocs dies tota la info.






No hay comentarios: