domingo, 18 de mayo de 2014

Resultats d'avui dels jocs interescolars de BikeTrial a Torredembarra

Avui s'ha dut a terme la segona prova dels jocs interesecolars de BikeTrial a Torredembarra, a càrrec del club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra,  amb bon ambient i amb una participació de  44 pilots vinguts dels clubs de Sabadell, Igualada, Matarraña, Alcañiz i del club local.
10 podis dels nostres pilots!! ( 4 victories!! )
La prova s'ha realitzat amb 2 hores i 5 zones a dues voltes, d'un nivell accessible ideal per a promocionar la base del nostre esport, els participants han quedat força satisfets.

A la categoria Promesa han participat 6 pilots, la guanyadora ha estat Paula Cuesta del club local, amb 6 peus, seguida de Poldo Sillué amb 9 i Carles Marsal també amb 9 punts.
En Poussin han participat 11 pilots, el guanyador ha estat Marc Piquer  del club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra amb 5 punts, seguit de Asier Ubeda amb 14  i Marc Marsal amb 16.
Una participant a la categoria de noies, Alanis Cabestany que ha estat obviament la guanyadora i ha gaudit acabant algunes zones.
9 participants hem tingut a la categoria Benjamí on el guanyador ha estat el pilot del BikeTrial Matarraña, Dídac Riau amb 3 punts, seguit d'Adrià Mercadé amb 8 i Joan Dalmau amb 20.
En la categoria Minime 12 participants, on el millor ha estat Genís Solorzano del club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra amb 4 peus, seguit d'Alejandro Ramon Fuster amb només un peu més, cinc; tercer ha estat Diego Solans amb 23 punts.
I a la categoria Expert el guanyador ha estat Nacho Fortón també del BikeTrial Costa Daurada, amb zero peus, seguit de Sergi Segú amb 3 i Jordi Morató amb 8.


Donar les gràcies als col·laboradors de la prova i a tots els participants per l'assistencia.

ELS NOSTRES PILOTS:
Categoria Promesa:
1ra Paula Cuesta
4rt Pau Subirós
5è Lluc Subirós

Categoria Poussin:
1r Marc Piquer
2n Asier Ubeda
4rt Roger Mercadé
5è Ilai Marco
6è Oriol Subirós
7è Alex Belmonte
8è Eric Casas

Categoria Benjamí:
2n Adrià Mercadé
3r Joan Dalmau
5è Eric Montaño
6è Pau Biosca
7è Gerard Anglada
9è Adrian Martinez

Categoria Minime:
1r Genís Solorzano
3r Diego Solans
4rt Albert Belmonte
9è Yeray Méndez
10è Marco Noel Emde
11è Àngel Mirò
12è Edgar Asenjo

Categoria Expert:
1r Nacho Fortón
2n Sergi Segú
3r Jordi Morató
4rt Jan Bardolet

No hay comentarios: