lunes, 5 de mayo de 2014

Àngel Batlle continua segón al Campionat d'Espanya, després de la tercera prova aquest cap de setmana a Galicia


Àngel Batlle ha participat aquest cap de setmana a la tercera prova del Campionat d'España de BikeTrial celebrada a Aldan (Galícia).
La cursa va tenir lloc dissabte amb un Sol abrasador, ja que diumenge es realitzava el campionat d'España de Trial amb moto fins a categoria junior; on i participava el pilot Ivan Ortiz, pilot que entrena al nostre club, en categoria Cadet i va assolir la tercera posició tot i una mala primera volta on va penalitzar molt pels nervis. Ivan continua tercer a la classificació general.

Àngel Batlle per la seva part, va realitzar una bona cursa i va aconseguir la quarta posició en Elit, la qual cosa el permet mantenir la segona posició a la classificació general del Campionat d'España a la màxima categoria.
La cursa va transcórrer a les roques de la localitat gallega d'Aldan, amb un circuit de 5 zones a tres voltes, la primera volta no va ser del tot bona per al pilot torrenc, que va recuperar molt bé a la segona i tercera volta, amb unes zones molt llargues que junt amb la calor i el Sol, que picava fort, feia que els pilots patissin de valent per arribar al final de cada zona.
La bona preparació de la pretemporada va fer que aquesta fatiga el nostre pilot la suportés una mica millor i aconseguir aquest gran resultat que el deixa amb totes les opcions d'aconseguir el subcampionat estatal, una mica més complicat està el títol, ja que el líder té un avantatge de 13 punts. Pe la prova final del campionat s'hem d'esperar al 28 de desembre on l'última cita esdevindrà a Barcelona.

Aquest proper cap de setmana els pilots del club BikeTrial Torredembarar tenen una cita a la tercera prova del Campionat de Catalunya a Castellvell i el Vilar.
I el proper 18 de maig tindrà lloc al bikepark de Torredembarra la segona prova dels jocs interescolars de biketrial.



No hay comentarios: