lunes, 30 de noviembre de 2009

Doblet de Campions, Àngel Batlle i Daniel Tapioles

Àngel Batlle i Daniel Tapioles Campions de Catalunya!!
Aquest cap de setmana s'ha disputat l'última prova del Campionat de Catalunya de BikeTrial, a St. Miquel de Campmajor, que a més ha estat l'últim organitzat per la BUE, ja que a partir de Gener la BAC entrará en funcionament.
Àngel Batlle ja tenia el títol a la butxaca i sort d'això, ja que va participar amb un fort refredat i febre, amb la qual cosa només va poguer ser 4rt a la cursa, però guanyador del campionat al haver guanyat les tres primeres curses.
Daniel Tapioles arribava segón en la general, i tant sols li valia la victoria per super a Jaume Tort, Daniel es va concentrar molt bé i va fer una cursa impecable amb només 8 punts, sense errades i amb gran finura en el seu pilotatge, Jaume Tort no va estar tant fi i no va poder amb la presió.
Daniel Tapioles, Campió de Catalunya Junior.

4 pilots més del club BikeTrial Costa Daurada van participar en aquesta última prova; Joan Canela que va ser 6è en Minime amb una dura competencia, van quedar molt apretats i per 9 punts podria haver estat 4rt i per poc més tercer. Lluís Gràcia va ser 8è en Minime.
Humbert Mallafré 4rt en Poussin assolint la tercera plaça final i Loïck Martí 5è.

últimes proves de l'enllumenat del BikeTrial Park


Últimes proves de l'enllumenat de BikeTrial Park;
El 9 de GENER farem la Copa de Club (només pels pilots del club) dinar per tothom que vulgui venir, i quedada per la tarda per inagurar la llum!

martes, 17 de noviembre de 2009

lunes, 16 de noviembre de 2009

Entrevista que m'ha realitzat un bon amic, Xavier Zaragoza, periodista.

Una breu autopresentació:
Crec que soc una persona força senzilla, amb les coses ben clares, quan vull una cosa vaig a per ella, normalment se els passos a seguir per arribar on vull, traballador, tossut, humild, tranquil, consient de les dificultats de la vida, una mica filosof, (m'has agafat inspirat avui).

- Com vas començar al món del biketrial?
Ja fa una pila d'anys!! tenia 3 anyets, una bicicleta petitona de passeig i ja volia pujar per tot arreu perque veia al mític Jordi Tarres que feia trial amb moto i al meu pare que també en feia una mica, i jo volia fer el mateix amb la bicicleta.Als 4 anys vaig tindre la meva primera bici de trial, que per llavors eran molt més pesades que ara! potser pesaven 11 kg pels 8 i poc que pesen ara.
Llavors vaig fer un parell de cursets amb el mite vivent del BikeTrial, Ot Pí 12 vegades campió del Món i que gràcies a ell va neixer aquest esport, creat aquí a Catalunya; i poc despres ja amb 5 anys vaig començar a competir, així que ja en fa gairebé 21! i dos anys més tard van començar a arribar títols, fins a dia d'avui, i que continuin!

- Quina és la teva situació al panorama d'aquest esport?
La meva situació és força amplia. Durant tots aquests anys he estat dalt, forman part dels millors pilots, des del 1994 participo al Campionat del Món que només me perdut dues vegades per lesió, aconseguint com a millor resultat una 4ª posició i diverses entre els 10 primers.
Actualment aquest esport m'ho dona tot: m'ha donat 21 anys de vida, viatges, amics, experiencies i m'ha format com a persona, és un esport molt complert fisicament però també psiquicament, ja que es necessita concentració, equilibri, calma i a la vegada nervi, saber controlar el cos i on estan els teus limits, control, disciplina, companyerisme,...
Continuu competint al 100%, de fet porto uns anys molt bons, l'any passat vaig guanyar el Campionat d'Espanya, i aquest any estic a l'Èlit nacional i he guanyat el campionat de Catalunya en Èlit, la màxima categoria. No e tingut tanta sort en els campionats internacionals, on aquest any em veia amb possibilitats de podi i no vaig tindre sort a les curses, però ja treballo de cara la temporada 2010 on vull lluitar per fer algún podi en els campionats d'Europa i del Món, i perque no guanyar! son els únics títols que em falten, almenys un podi internacional, és l'espina que tinc!
Per altra banda porto el Club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra, el qual estem impulsant moltissim, ara faig 3 dies de classe a la setmana, tinc una trentena d'alumnes, i les families s'impliquen, els hi agrada, també és una gran conexió que aconsegueixen les families amb aquest esport. D'aquesta manera, estem millorant el BikeTrial Park, aconseguint noves coses pel club, i una altra part ben important és l'organització de curses i events, que aquest any n'hem fet 9 per tota la provincia de tots els nivells, Campionats provincials fins a Campionats d'Espanya, i ara ja preparem les de 2010 on encara en realitzarem més i fins i tot una prova del Campionat del Món!

- Actualment, serà en tràmit per què sigui un esport olímpic?
Actuament és complicat que arribi a ser un esport Olímpic, però i treballarem per mirar d'apropar-nos. Acabem de crear l'Associació Catalana de BikeTrial que ja actuarà a 2010, la qual cosa ens permet ja aquest pròxim any a participar al campionat del Món com a Selecció Catalana, cosa molt important i que pot revolucionar el nostre esport, i arribar a ser una federació completament independent. Formo part de la junta d'aquesta Associació i estem treballan molt activament per aconseguir coses, sobretot donar a coneixer l'esport i donar facilitats als que es vulguin iniciar.

- Un consell pels joves del segle XXI?
Doncs que cal viure, sentir les vivencies, i fer diverses coses, que siguin actius, que facin esport que aporta moltes coses! i obviament sobretot que s'animin a provar el BikeTrial, que aquí tenim un gran club i escola ons els i deixarem provar les bicis, tenim un BikeTrial Park genial, que ens ha ajudat molt l'Ajuntament.
És un esport que es pot practicar des dels 4 fins als.. 40!! I també i sobretot que s'animin les noies que encara no en tenim cap al club, però cada vegada se'n veuen més per tota Catalunya.
Més info. angel.batlle@biketrial.es

miércoles, 11 de noviembre de 2009

Aquest diumenge s'ha celebrat la 3ª prova del C. Escolar a Premià de Dalt, On ha participat molta canalla 75 pilots de les 6 escoles que fan aquest campionat!
Una alta participació i un nivell de zones potser un pel massa exigent, però una bona experiencia.
Els nostres han patit avui.
Loïck Martí ha aconseguit una bona 3ª posició en Poussin, mentre que el petit Ivan Fernandez ha estat 10è.
Arnau Codina també a fet una bona cursa en benjamins amb 22 ribals, ha estat 4rt.
Joan Canela, Jordi Morató i Lluís Gràcia han patit molt en Minime han quedat 8è, 10è i 19è respectivament, amb un total de 24 pilots en la categoria.
Fotos
-Aplacem la Copa de Club al dia 9 de GENER i quedada nocturna.

lunes, 9 de noviembre de 2009

Final C.Tarragona

Aquest cap de setmana s'ha disputat la final del campionat de Tarragona de Biketrial a Vespella de Gaià amb el suport de l'ajuntament que s'implica molt en aquest esport, i ja es la 4ª edició d'aquest campionat en aquesta població.
Amb un total de 26 pilots d'arreu de Catalunya i amb la visita d'un andorrà, cuatre aragonesos i un valencià que fan d'aquest un campionat consolidat i prou important.
Em aconseguit 6 podiums en la cursa! Tres titols, tres segones posicions, i tres tercers llocs en el campionat!
El fort vent va ser una dificultat més per als pilots, en unes zones que no eren molt complicades pensades per a que els pilots amb menys experiencia poguessiun gaudir i enganxar-se a aquest esport.
El Club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra campió del Campionat per equips.
En Promesa una victoria més del pilot del Club Bicisprint Sabadell, Alan Rovira que ha guanyat el campionat.
El mateix amb la Femina Lúa Vizcaino del club Cèsar Cañas.
En Poussin victoria de Raul Guimerà seguit d'Humbert Mallafrè del BikeTrial Costa Daurada que va fer zones superiors ja sabent-se campió del campionat, tercer va ser un altre pilot del club torrenc Ivan Fernandez en la seva primera cursa.
En Benjamí victoria del terolenc Diego Túnez seguit d'Eloi Fernandez del Club Costa Daurada, aquests dos pilots han assolit les mateixes possicions en la final, i tercer Marc Sans també del club torrenc.
En Mínime, la categoria amb més participació, victoria del valencià Christian Asins, seguit del aragonès Daniel Oliver i tercer el pilot del Costa Daurada Joan Canela, les possicions en el campionat han estat les mateixes.
En Júnior l'andorrà Jesus Medrano va guanyar la cursa i el campionat.En Sénior Francesc Roig del club Bicisprint.
I a la màxima categoria Elit, Daniel Tapioles es va imposar en la cursa i el campionat, el del club Costa Daurada va sorprendre guanyant a dos pilots amb més experiencia com son Marc Salvatella i Roger Ariño.

Els nostres pilots:
Poussin: Humbert Mallafré 2n i Ivan Fernandez 3r.
En el Campionat: Humbert Mallafré 1r, Loïck Martí 2n, Magí Fabregat 3r, 6è Ivan Fernandez,7è Marc Gomez.
Benjamí: Eloi Fernandez 2n, Marc Sans 3r, Ruben Nieves 4rt.
En el Campionat: Eloi Fernandez 2n, Marc Sans 6è, Ruben Nieves 9è, Arnau Codina 10è, Sergi Segú 11è, Jordi Llopis 12è, Jordi Asens 14è.
Mínime: Joan Canela 3r, Jordi Morató 5è, Jan Bardolet 6è, Lluís Gràcia 7è, Isaac Pascual 8è, Jacob Perez 9è.
En el Campionat: Joan Canela 3r, Jodi Morató 4rt, Isaac Pascual 5è, Lluís Gràcia 6è, Sergio Garcia 10è, Jan Bardolet 12è, F.Xavier Gardia 13è, German Hernando 14è, Jacob Perez 15è.
Sénior en el Campionat: Roger Martí 2n, Sergi Masdeu 3r.
Elit: Daniel Tapioles 1r
En el Campionat: Daniel Tapioles 1r

miércoles, 4 de noviembre de 2009

Gracias una vez más al esfuerzo del Ayuntamiento de Vespella de Gaià y del club Biketrial Costa Daurada, el Campeonato de Tarragona vuelve a tener una vez mas prueba en este municipio, la final!

martes, 3 de noviembre de 2009

Ya tenemos luz provisional en el Biketrial Park de Torredembarra, y esta misma semana o la próxima luz y focos definitivos.
Laquedada i copa de club la aplazamos! haremos una Qedada con Inaguración Oficial del iluminado!
Por la mañana una Copa de Club, solo para los miembros del club, luego Comida a la que cualquiera podrá asistir (15€) y luego quedada hasta las 21h.
Os iremos informando.

"New site" Rock 3 y el inglés

lunes, 2 de noviembre de 2009

Humbert torna a guanyar a Riudaurà

Humbert Mallafrè del Costa Daurada Biketrial a tornat a ser el vencedor a la categoria Poussin en la segona prova del Campionat de Girona, ja té el títol gairebé a la butxaca a falta d'una prova.