lunes, 30 de noviembre de 2009

Doblet de Campions, Àngel Batlle i Daniel Tapioles

Àngel Batlle i Daniel Tapioles Campions de Catalunya!!
Aquest cap de setmana s'ha disputat l'última prova del Campionat de Catalunya de BikeTrial, a St. Miquel de Campmajor, que a més ha estat l'últim organitzat per la BUE, ja que a partir de Gener la BAC entrará en funcionament.
Àngel Batlle ja tenia el títol a la butxaca i sort d'això, ja que va participar amb un fort refredat i febre, amb la qual cosa només va poguer ser 4rt a la cursa, però guanyador del campionat al haver guanyat les tres primeres curses.
Daniel Tapioles arribava segón en la general, i tant sols li valia la victoria per super a Jaume Tort, Daniel es va concentrar molt bé i va fer una cursa impecable amb només 8 punts, sense errades i amb gran finura en el seu pilotatge, Jaume Tort no va estar tant fi i no va poder amb la presió.
Daniel Tapioles, Campió de Catalunya Junior.

4 pilots més del club BikeTrial Costa Daurada van participar en aquesta última prova; Joan Canela que va ser 6è en Minime amb una dura competencia, van quedar molt apretats i per 9 punts podria haver estat 4rt i per poc més tercer. Lluís Gràcia va ser 8è en Minime.
Humbert Mallafré 4rt en Poussin assolint la tercera plaça final i Loïck Martí 5è.

No hay comentarios: