lunes, 9 de noviembre de 2009

Final C.Tarragona

Aquest cap de setmana s'ha disputat la final del campionat de Tarragona de Biketrial a Vespella de Gaià amb el suport de l'ajuntament que s'implica molt en aquest esport, i ja es la 4ª edició d'aquest campionat en aquesta població.
Amb un total de 26 pilots d'arreu de Catalunya i amb la visita d'un andorrà, cuatre aragonesos i un valencià que fan d'aquest un campionat consolidat i prou important.
Em aconseguit 6 podiums en la cursa! Tres titols, tres segones posicions, i tres tercers llocs en el campionat!
El fort vent va ser una dificultat més per als pilots, en unes zones que no eren molt complicades pensades per a que els pilots amb menys experiencia poguessiun gaudir i enganxar-se a aquest esport.
El Club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra campió del Campionat per equips.
En Promesa una victoria més del pilot del Club Bicisprint Sabadell, Alan Rovira que ha guanyat el campionat.
El mateix amb la Femina Lúa Vizcaino del club Cèsar Cañas.
En Poussin victoria de Raul Guimerà seguit d'Humbert Mallafrè del BikeTrial Costa Daurada que va fer zones superiors ja sabent-se campió del campionat, tercer va ser un altre pilot del club torrenc Ivan Fernandez en la seva primera cursa.
En Benjamí victoria del terolenc Diego Túnez seguit d'Eloi Fernandez del Club Costa Daurada, aquests dos pilots han assolit les mateixes possicions en la final, i tercer Marc Sans també del club torrenc.
En Mínime, la categoria amb més participació, victoria del valencià Christian Asins, seguit del aragonès Daniel Oliver i tercer el pilot del Costa Daurada Joan Canela, les possicions en el campionat han estat les mateixes.
En Júnior l'andorrà Jesus Medrano va guanyar la cursa i el campionat.En Sénior Francesc Roig del club Bicisprint.
I a la màxima categoria Elit, Daniel Tapioles es va imposar en la cursa i el campionat, el del club Costa Daurada va sorprendre guanyant a dos pilots amb més experiencia com son Marc Salvatella i Roger Ariño.

Els nostres pilots:
Poussin: Humbert Mallafré 2n i Ivan Fernandez 3r.
En el Campionat: Humbert Mallafré 1r, Loïck Martí 2n, Magí Fabregat 3r, 6è Ivan Fernandez,7è Marc Gomez.
Benjamí: Eloi Fernandez 2n, Marc Sans 3r, Ruben Nieves 4rt.
En el Campionat: Eloi Fernandez 2n, Marc Sans 6è, Ruben Nieves 9è, Arnau Codina 10è, Sergi Segú 11è, Jordi Llopis 12è, Jordi Asens 14è.
Mínime: Joan Canela 3r, Jordi Morató 5è, Jan Bardolet 6è, Lluís Gràcia 7è, Isaac Pascual 8è, Jacob Perez 9è.
En el Campionat: Joan Canela 3r, Jodi Morató 4rt, Isaac Pascual 5è, Lluís Gràcia 6è, Sergio Garcia 10è, Jan Bardolet 12è, F.Xavier Gardia 13è, German Hernando 14è, Jacob Perez 15è.
Sénior en el Campionat: Roger Martí 2n, Sergi Masdeu 3r.
Elit: Daniel Tapioles 1r
En el Campionat: Daniel Tapioles 1r

No hay comentarios: