domingo, 31 de mayo de 2009

Campeonato de Europa

Classificacions biketrial-spain
Demà si puc faig el video dels petits
Humbert Mallafré el millor dels nostres al Campionat d'Europa!
Quarta posició per a ell, en categoria poussin de 7 a 9 anys, en unes zones força dificils va fer una bona cursa, una primera volta regular però molt bona segona volta i va acabar 4rt fregant el podi!!! un bon resultat per a la seva primera participació internacional.
A més ha estat el primer dels espanyols superant als rivals que el van guanyar al C.Espanya.
Loick Martí va ser 6è en Poussin, que també s'estrenava internacionalment.
Sergio Garcia en el seu primer any de Minime, no va tenir el dia, i va fer una mala cursa 14è lloc.

i els grans..
Daniel Tapioles que s'estrenava internacionalment, a aconseguit la 12 plaça en Junior, un resultat esperat, acabar al mig de la classificació.
i jo... vaya M.. "paso de noticia i escric el que sento, que x això és un blog"....
Descepcionat, sensació de FRACAS, i s'ha de acceptar i no valen excuses.. jo anava per a guanyar i e quedat 11è, fatalisim, el perque...? doncs diversos motius..
Al meu parer i d'altres pilots era una cursa excesivament fàcil, massa massa fàcil això ha fet que si s'ho habiem de jugar entre 5 o 6 doncs s'ho em jugat entre 15 o 20.. i era un trial de ZERO, a més les zones eren massa curtes, només dos zones anaven més o menys justes de temps,la resta es feia amb un minut o menys; repeteixo que no es excusa perque l'error es meu i només meu de no haber fet tot zeros, pero en un trial així no es pot demostrar el nivell que te un mateix, aqui entrenant a tope i zones llargues per... bueno no es excusa.. un fiasco tonto, dos peus tontos, i un altre fiasco molt discutible (tirar una estaca que ja estava apunt de caure) m'ha portat a una trista 11 plaça;
Per cert la organitzacio un 10! tot molt macu molt ben preparat, llastima que el comité europeu trobés les zones "dificils" i han quedat massa facils. Molt de públic i ha sortit reportatge al canal 33 i noticia a tv3.

No hay comentarios: