viernes, 25 de enero de 2008

Nuevo LINK a las Bicicletas clasicas de biketiral-spain.com, accede directamente desde links, bicis con mas de 20 años, las primeras de nuestro deporte www.biketrial-spain.com/Clasicas.htm
Resultado encuesta sobre casco tipo descenso: 11% cree que deberia ser obligatorio, el 29 % que no y el 60% piensa que és muy recomendable, ya que han habido bastantes accidentes en que pilotos han caido de boca, teniendo grabes lesiones.
Resultado encuesta pantalon largo y protecciones: nadie a votado a favor del uso de pantalon largo aunque el reglamento lo obliga; 36% cree que deberia ser de libre elección, y el 63 % opina que deberia ser obligatorio o muy recomendable el uso de espinilleras.
Gracias por vuestros votos, proximamente mas encuestas.










Aquest passat diumenge Arnau Codina, nou pilot d'aquesta temporada de la secció de Biketrial de la UDT de 7 anys, s'ha estrenat en la seva primera cursa, a la Copa d'Osana de Trial Uci, en categoria Principiant, amb molts rivals, més de 20 pilots, alguns d'ells forts, com Marc Seuba, germa del campió del Mòn.
Arnau s'ha estrenat força bé, treient zones del seu nivell tot i els nervis de la primera cursa, una cursa de 5 zones a dues voltes en un terreny de terra i pedres, ha sigut 19è a pocs punts dels pilots que han quedat inmediantament davant seu; Estem segurs de que poc a poc millorarà.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola,
Sóc en PapaToni (presi de Penya Paddock), els que organitzem la trobada motorista a Ulldemolins a la que fas esment.
Vull agrair-te en nom propi i dels companys l'interès en combinar les vostres activitats amb les nostres i així enriquir una mica més el cap de setmana.
Alhora en presumim de la teva presència als nostres fòrums.
Si voleu més informació al respecte de l'AMOTOnamiento, feu un cop d'ull a www.penyapaddock.org.
Salutacions

Unknown dijo...

Algo farem, de moment una quedada, a veure si ve gent, ja que dissabte al mati es una mica complicat!