viernes, 2 de diciembre de 2016

Avui guardons esportius i Nit de l'esport

Avui 2 de Desembre es celebra a Torredembarra la Nit de l'Esport i els guardons esportius pels esportistes de les entitats torrenques que han aconseguit podis en tots els campionats oficials, en presentem ua bona colla dels nostres alumnes. ÉS AVUI A LES 19H AL PAVELLÓ.
Els guardonats del nostre club són:  Marc Piquer, Genis Solorzano, Paula Cuesta, Eder Rofes, Yeray Mendez, Alex Marco, Joan Dalmau, Sergi Segú, Adrià Mercadé, Arnau Maura, Oriol Garcia, Àngel Batlle, Pep Mallafré, Bruno i Vega MAseda.

D'altra banda, a la Nit de l'esport tenim  com a candidat a millor promesa, Marc Piquer perls títols de Campionat de Catalunya de bici i moto i 3r del Mon l'any passat!
També a Àngel Batlle, amb tres nominacions, millor esporista per tot el palmarès i sobretot per la tercera plaça de l'europeu  i Mundial 2015 a la màxima categoria. Com a millor tasca esportiva per la gestió del club i escola Bikepark Torredembarra.  I millor esdeveniment, pel Campionat d'España de trial 2015 que va ser un gran èxit!




No hay comentarios: