lunes, 4 de abril de 2016

3 podis aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya de Trial amb moto

Aquest cap de setmana s'ha disputat la tercera prova del Campionat de Catalunya de Trial amb moto, on han participat alguns alumnes del nostre club i escola Bikepark Costa Daurada Torredembarra.
Els nostres pilots han aconseguit tres podis, dos segons llocs i una nova  victoria de Marc Piquer.

A la categoria dels mes petits Pep Mallafré va ser segon, però continua líder del campionat degut a que va guanyar les dues primeres curses del campionat.
A la categoria de benjamins, Marc Piquer va tornar a superar comodament als rivals conseguint la tercera victoria consecutiva, i Arnau Maura va ser segon i ha recuperat el segon lloc de la general.

Us recordem que l'escola del Bikepark Torredembarra, ofereix classes de trial per moto elèctrica els dissabtes de 11 a 13h.
I classes de Trial amb bicicleta dimecres i divendres de 18 a 20h i dissabtes de 9 a 11h.
També classes de BTT dimarts de 18 a 20h i de Dirt jump dissabtes de 11 a 13h.