domingo, 9 de diciembre de 2012

Millores del BikeTrial Park

Aquesta setmana passada s'han inniciat les millores del BikeTrial Park de del BikeTrial Costa Daurada Torredembarra. Bé unicament es una feina de manteniment, però molt important per a nosaltres.

Al park tenim una problemàtica amb unes plantes que produèixen unes punxes molt dures, les quals són terribles per al nostre esport, ja que produèixen punxades a les rodes de les bicicletes molt facilment.
Sempre s'ha intentat evitar el creixement d'aquesta planta però hi ha una petita part en la que no ha estat possible el control de la seva proliferació i verdaderament ha estat molt perjudicial, fins al punt que un 15-20% del park había quedat inutilitzat degut a la gran quantitat de punxes.

Per això ara, gracies a la regidoria de Serveis i Esport de l'Ajuntament de Torredembarra ens han ajudat a la neteja d'aquesta part afectada, el que s'ha fet fins ara ha estat retirar els obstacles i passar l'excavadora treient la primera capa de terra infectada per la planta i les punxes.
Aquesta setmana següent si aplicarà producte per intentar evitar que i tornin a crèixer i a més una nova capa de graba per dificultar més la seva proliferació.
D'aquesta manera recuperarem el 100% del park, això serà molt important ja que la zona afectada era molt adient per als més petits de l'escola, ja que era d'un nivell fàcil, i així podrán continuar amb les seves evolucions.

Recordem que l'Escola de BikeTrial de Torredembarra ofereix classes els dimecres i divendres de 18 a 20h i dissabtes de 9 a 11h.
El preu mensual es de 30€, els germans paguen el 50%
Les noies i els pares també paguen el 50%, només 15€ !!! Ja tenim 3 noies i 3 pares!
Si no disposes de bicicleta de trial, la lloguem per 9€ al mes!
Pots vindre a provar el BikeTrial un dia GRATIS!

Continuem treballant per aconseguir una ampliació del Park on realitzariem un circuit de Bmx, un circuit de BTT i un de Dirt jump. Sens dubte seria una gran noticia per a la consolidació del club.

No hay comentarios: