lunes, 5 de noviembre de 2007

Catalogo de todas las bicis KOXX, las nuevas Boxx, Custulier,XTP,...
http://www.trialsport.es/koxx/koxx%2020%20y%2026.html

Monty kamel 2008!! 20 y 26 pulgadas, mas info Monty.es








Daniel Tapioles 3º en Castellvell C. Catalunya
En unas zonas de nivel complicado Daniel del a UDT, realizo una buena carrera quedando tercero a solo 4 puntos dels segundo y a 7 del primero! En un trial de 6 zonas a dos vueltas, con zonas de tierra resbaladiza y rocas humedas muy dificiles, zonas bastante largas y cansadas, y una zona indoor muy bonita con contenedores y coches que Daniel superó a cero.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Trobo una incongruència que possis l'estel.lada i després facis el blog en castellà! Alterna una mica. És un suggeriment

Unknown dijo...

Amic Anònim:
si t'hi fixes el blog al principi estava en CATALÀ, pero molts dels visitants del blog son d'Espanya i no entenen el català, i després de diverses peticions, vaig accedir a posar la majoria de noticies en castellà per a que tothom ho entengues, no per res més!
Espero que ho entenguis,
Fins aviat!!

rafael dijo...

Angelillo, tu y yo somos los mejores. Muchos exitos en todo lo que te propongas. besitos

resnoesmesqui dijo...

Et desitgo molt d'exit, en castellà o en català. Enhora bona per la iniciativa per promocionar l'esport torrenc.

Ja saps on soc,oi?


Jordi Solé

Unknown dijo...

Gracias a todos, asi teneis algo para desconectar de la politica un rato! jeje y ademas toda la actualidad del biketrial muy interesante!
Gracies a tots, així teniu alguna cosa per desconectar de la política una estona! jjeje a més a més tota l'actualitat del biketrial molt interessant!!