lunes, 14 de noviembre de 2016

2 títols i dos podis al final del Campionat de Catalunya de trial de moto de nens

L’Àrea de Trial de Can Teia, a la localitat de Sant Fost de Campsentelles, ha posat el punt i final de la Copa Catalana de Trial de moto de Nens. L’última cursa d´un intens 2016 s’ha celebrat aquest diumenge, on han quedat definits els campions de cadascuna de les categories que restaven per resoldre.
Pep Enric Mallafré  alumne de l'escola del bikepark Torredembarra, ha acabat enduent-se el títol de campió de Trial de Catalunya Aleví, després de sumar una decisiva segona posició en l’última cursa del campionat, per darrere de de Nico Rodríguez, que ha sortit victoriós de les dues últimes curses de l’any. Mallafré ha demostrat una gran regularitat al llarg de tota la temporada, amb un increïble inici de curs que el va situar al capdamunt de la classificació.
Oriol Garcia també del nostre club, no ha pogut participar en aquesta última prova i a acabat 5è de la general.
Per altra banda, la classificació d’Aleví+8no ha patit variacions en les posicions capdavanteres, i Marc Piquer s’ha proclamat campió de Catalunya 2016. El pilot del club torrenc ha segellat una temporada espectacular, amb set victòries en vuit participacions, uns registres d’autèntic crack i en aquesta última prova participant en categoria superior al seu nivell i aconseguint la segona plaça i molt a prop de la victoria!
Arnau Maura a acabat segon en aquesta categoria.

Oriol Villegas va tornar a pujar al podi a la catgoria Open i ha aconseguit la tercera plaça final.