viernes, 3 de junio de 2016

El BikePark de Torredembarra compleix 7 anys!!

El BikePark de Torredembarra compleix 7 anys!!
Amb l'impuls d'alguns joves del municipi va neixer el bikepark Torredembarra al juny de 2009, després de mesos de feina va apareixer per fi aquest espai pel que ja es portava lluitant molts anys, ja que l'escola de Trial amb bicicleta de Torredembarra impulsada com sempre per Àngel Batlle, que va ser campió del Món al 2010, va començar aproximadament al 2004 a la zona esportiva municipal amb un petit espai i pocs obstacles.
L'escola va anar creixent i era necessari un espai més gran, a banda de la bona visualització d'Àngel Batlle que sempre ha apostat per aquest esport Català.

Al 2009 amb el suport també com sempre de l'ajuntament de Torredembarra, es va aconseguir l'espai, que amb pocs mitjans i amb l'ajut d'empreses s'ha anat omplint fins a dia d'avui que podem dir, és ben ple d'obstacles, esdevenint un dels parcs de trial més grans d'europa per no dir del món, i no només això sinó que s'ha convertit en un bikepark referència al territori tarragoní on els últims dos anys s'ha fet una aposta per la diversificació dels esports que s'hi practiquen, i ara el club acull socis i escola de trial amb bicicleta, trial amb moto elèctrica per a nens, moutainbike BTT, i dirt jump; fins i tot venen a entrenar gossos de rescat k9.

Amb tot l'escola creix cada any, van començar menys de 20 alumnes i ara ja són uns 70 socis. A més a més el club organitza events per promocionar l'esport base, com el provincial de Trial amb bicicleta, i el proper setembre el de BTT, i també grans competicions nacionals i internacionals portant als millors especialistes mundials al municipi Torrenc; estades d'estiu, masterclass i d'altres activitats sempre apostant per l'esport i el nostre territori.


Aquest estiu ofereixen diverses activitats:
-L'escola al juliol es mantindrà oberta amb els horaris següents:
BTT els dimarts de 19 a 21h
Trial amb bicicleta divendres de 19 a 21h
Dirt jump dissabtes de 9 a 11h
Trial moto elèctrica dissabtes de 9 a 11h

- Campus d'estiu:
Del 25 al 30 de juliol a Torredembarra
Del 8 al 14 d'agost a Vilanova de Prades
Amb opció de fer només matins o pensió complerta, amb una infinitat d'activitats, trial , btt, excursions, karts, escalada, platja, piscina, jocs, etc.

- Masterclass de BTT els dies 24 de juliol i 27 d'agost

+ info i inscripcions a angel.batlle@biketrial.es
No hay comentarios: