domingo, 10 de abril de 2016

Crònica de la segona prova de la Copa Tarragona de Trial

Avui s'ha disputat la segona prova de la Copa Tarrgona de Trial amb bicicleta a la localitat del Catllar.

El titular podem dir que és: que les families GAUDEIXEN amb aquests trials ben organitzats i ben pensats.
Per què? La organització cuida molt els detalls, tria molt bé les ubicacions de la Copa Tarragona de Trial, per a que les curses, les zones, esdevinguin variades en el seu terreny, avui hem tingut un terreny completament variat en cada una de les 5 zones, la roca fina i relliscosa del Castell del Catllar, rocs, el riu Gaià, terra i material artificial com contenedors i tubs o voreres de formigó, cal anomenar, gràcies a empreses del municipi. Això no és suficient. Cada circuit s'ha de pensar al centimetre per a que sigui factible i no impossible, i en el conjunt de la cursa i per a cada una de les categories, les zones també siguin variades en el nivell, alguna zona fàcil que tots els participants puguin gaudir, algunes zones de dificultat mitja i una o dos complicades per marcar les diferències. Sembla que ho aconseguim quan TOTS els participants i families, més de 50 avui al Catllar, ens feliciten per l'organització, els circuits, la ubicació i tot plegat.

Passem ara a l'àmbit esportiu, 51 participants avui al Catllar, que és la mitja d'aquesta Copa Tarragona, amb 8 categories, encarat sobretot als que s'inicien en aquest esport, hem vist moltes cares noves i d'altres que ja son habituals que participen en categories superiors a les que els pertoca per millorar el seu nivell de pilotatge. Participants i families vingudes de tota Catalunya, Andorra, Aragó i Comunitat Valenciana. El dia a acompanyat, primaveral amb fresca al matí i l'escalfor del sol a migdia.

En la categoria d'Open Blanc el guanyador a estat Eder Rofes d'Altafulla i del club torrenc, que ha fet molt bona cursa amb només 5 punts, segon ha estat Albert Llorens i tercer Santiago Abril.
En la categoria d'Open Verd el guanyador ha estat Ot Sierra, vingut des de Vic i molt satisfet amb el resultat i líder de la Copa, seguit de Saul Calvo.
En Benjamins la categoria dels més petits, ha guianyat novament la femina del club torrenc, Paula Cuesta que a més és líder de la competició, seguida de Carles Marsal i Angel Lorente com sempre en una classificació ben ajustada.
En Principiants el guanyador ha estat Aleix Farres de Vic amb un trial perfecte sense cap penalització i que és líder de la Copa, seguit de Pau Ribera i Marc Alamilla.
En Alevins, nova victoria de Marc Piquer del club torrenc, que a més participa en categoria superior a la que li pertany i en un circuit no gens fàcil ha fet només 12 punts i amb això és líder del campionat, segon Dídac Peña i tercer Pau López.
En Infantils el guanyador ha estat Javier Zaera que ens visita des d'Alcañiz amb 13 punts, seguit de Conrad Navarro i Guillem Oliver.
I a la màxima categoria de la Copa Tarragona, la categoria Cadet, amb dos participants avui i zones  força complicadetes, Martí Riera de Vic que a més participa en categoria superior, ha fet una demostració de pilotatge molt tècnic que l'ha portat a la victoria i a ser el nou líder de la Copa Tarragona de Trial, avui en segona possició Yeray Méndez que també ha llluitat molt cada un dels complicats circuits d'aquesta categoria.

Classificacions d'avui al Catllar: https://www.ciclisme.cat/sites/default/files/classificacions/ct16_2.pdf

Classificació general després de les dues primeres proves : http://www.trialsport.es/arxius/resultats/CT16_G.pdf

Fotos:
Jorge Vilchez: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.592696460899394.1073741836.558981674270873&type=3&uploaded=10&__mref=message_bubble
Àngel Batlle: https://www.facebook.com/angel.batllecaballero/media_set?set=a.1310564412290537.1073741846.100000109734493&type=3&pnref=story










La Copa Tarragona fa una petita parada i continuarà amb la seva tercera prova el proper 22 de maig a Prades, al camping English Summer, on també esdevindrà una cursa molt atractiva i amb un terreny molt diferent a les dues primeres proves. La Copa Tarragona tancarà el 5 de juny a Botarell.

Abans el club organitzador, Costa Daurada Torredembarra, organitza el 1 de maig una de les proves més importants de la temporada en el calendari de molts pilots. El Campionat de Catalunya, que és prova única i on participen totes les categories. Quins seran els nous campions?? Ho veurem el 1 de maig al Port de Torredembarra.

No hay comentarios: