martes, 1 de septiembre de 2015

Estiu de campus i masterclass, comencem classes de BTT

Aquest estiu que ja va arribant a la fi, no ha estat gens parat pel club BikePark Costa Daurada Torredembarra, que a banda de les competicions internacionals de trial, on recordem que Marc Piquer i Àngel Batlle van ser tercers a les seves respectives categories han dut a terme moltes altres activitats.

S'han realitzat campus de trial i col·laboracions amb els campus de Tenis, i també de BTT de Prades, essent un èxit i amb vistes molt engrescadores pels propers anys;  així com demostracions arreu del territori nacional.

La setmana pasada és va realitzar la primera masterclass de BTT, on van participar una quinzena de persones i van gaudir i valorar molt positivament l'experiència. Sobretot és va incidir en el perfeccionament de la tècnica damunt de la bicicleta, cosa que els ciclistes valoren i necesiten per al seu dia a dia amb la bici tot terreny.














A partir del 14 de setembre l'escola torna a obrir les portes i ho farà iniciant per primera vegada classes de BTT on es treballarà la tècnica, series, etc. Trial i també dirt jump.
La BTT és realitzarà els dimarts de 18 a 20h.  25€/mes

El dirt Jump els dissabtes de 11 a 13h.  25€/mes
El trial dimecres i divendres de 18 a 20h i dissabtes de 9 a 11h. 32€/mes
Es poden realitzar classes soltes 12€ i classes particulars per 30€/h

Tota la info www.angelbatlle.blogspot.com
mail angel.batlle@biketrial.es i telèfon 650604089




No hay comentarios: