viernes, 17 de julio de 2015

Àngel Batlle i Marc Piquer participaran al Mundial de BikeTrial els propers dies a Òdena

Àngel Batlle i Marc Piquer, del club BikePark Costa Daurada Torredembarra,  participaran al Mundial de BikeTrial els propers dies a Òdena (Igualada), el primer a la màxima categoria i el segon a la dels més petits.

L'Àngel a la categoria dels més grans, a l'Elit, la màxima categoria, la màxima dificultat, participant en el seu 20è Campionat del Món amb una llarga trajectoria ja recorreguda, aquest any veu factible la lluita pel podi, tot i que acaba de sortir d'una lesió i no estarà al 100%.
En Marc, participa en categoria Poussin, la dels més petits, amb 9 anys és un dels favorits de la seva categoria i també lluitarà pel podi Mundial.

Les categories d'adults participen els dies 18, 20 i 22 de juliol, mentre que els petits els dies 19, 21 i 23. El circuit es preveu molt dur i exigent, i la calor també serà un fet a tenir en compte. És el primer any que el Mundial es realitza en una sola seu, i competir en dies tant seguits és una de les preocupacions pel físic dels pilots en curses que poden durar fins a 6 hores.


No hay comentarios: