domingo, 5 de abril de 2015

Gran èxit ahir a la inauguració de les pistes de dirt i foam del bikepark Torredembarra

Un gran èxit ha estat la inauguració de les pistes de Dirt jump i piscina d'escuma del bikepark de Torredembarra.

El club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra, ha ampliat les seves instal·lacions fent un gran esforç. L'objectiu és la diversificació, reinventar-se i continuar creixent com a club. Torredembarra ja és una referència amb el Trial en bicicleta amb el park de trial, l'escola i les competicions que organitza i impulsa Àngel Batlle (campió del Món).
Ara Torredembarra es posarà al mapa per als practicants dels esports extrems en bicicleta, un BikePark amb unes pistes de Dirt jump molt ben aconseguides i on els més de 30 riders vinguts des de diversos punts de Catalunya van gaudir i felicitar al club per la feina feta i l'organització de l'event inaugural on també van gaudir d'una piscina d'escuma de 7 metres.

Això no s'atura i les properes pistes a realitzar ja projectades són, una pista de bmx on podran fer curses de 4 en 4, i una pista de pumptrack (de peraltes i inèrcies). També s'organitzaran sortides de BTT, escola, events o competicions de totes les disciplines esmentades.

A la inauguració ens van visitar alguns pilots experimentats i persones molt introduïdes al món de la bicicleta que ens han felicitat molt i encoratjat a seguir endavant. No hi ha un bikepark semblant en 100km a la rodona. A més els diferents concursos de salts que es van realitzar van animar molt la jornada.

Per fer-se soci del club i informar-se de les condicions d'ús del bikepark podeu contactar a angel.batlle@biketrial.es  o telf 650604089, web www.angelbatlle.blogspot.com, i facebook:  https://www.facebook.com/BiketrialCostaDaurada







  












Fotos:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1431643583796977.1073741844.1405670136394322&type=1&pnref=story

No hay comentarios: