lunes, 23 de febrero de 2015

5 pilots del nostre club a la Copa Osona de Trial!!


Aquest diumenge s'ha celebrat a Roda de Ter la segona prova de la Copa Osona de Trial amb una gran participació de més de 150 participants.
5 pilots del club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra hi han pres part, aconseguint un podi, el de Marc Piquer a la categoria Principiant, on ha pujat aquesta temporada.
Piquer, va estar a prop de la victoria, un trial bastant fàcil exepte un obtacle on s'havia d'arriscar, va estar a punt de superar-ho en les dues voltes però va deixar anar 4 punts, això el va fer empatar amb el segon i quedar a 3 punts de la victoria. Sense dubte mostra un gran nivell i molta tècnica per a ser tan jove (8 anys).
Ilai Marco també en Principiant va ser 11è fent una bona cursa i amb uns 40 participants a la categoria.
Paula Cuesta va ser 12ena en Benjamins.
Edgar Asenjo va ser 7è en Open blau, a la seva primera cursa de la temporada.
I Genis Solorzano, també a la seva primera cursa de la temporada, va aconseguir la 12ena posicicó a categoria Infantil, que ja comença a ser complicada. Genis segur que aconseguirà bons resultats aquest any!


Marc Piquer 3r en Principiant
Ilai Marco 11è en Principiant
Paula Cuesta 12a en Benjami 

Edgar Asenjo 7è en Open Blau
Genis Solorzano 12è en Infantil


Ara ja ha començat la temporada, sobretot per als més petits. Aquesta setmana tenim Lliga al park de Torredembarra! i el 1 de març tenim primera prova de Campionat de Catalunya de BikeTrial a Castellolí, i inauguració d'un nou park a Lleida; i el dia 8 de març comencem la Copa Tarragona de Trial a Altafulla!!
Ús esperem!!









  




No hay comentarios: