miércoles, 28 de enero de 2015

El Tarragonès i Torredembarra seu de curses importants en el calendari de FCC i RFEC de Trial!!

Després d'un parell d'anys de treball i perseverança el club Torrenc de Trial amb bicicleta, BikeTrial Costa Daurada Torredembarra, ha estat seu escollida del Campionat d'España de Trial UCI 2015.

La RFEC (Real Federación Española de Ciclismo) ha escollit Torredembarra d'entre tres candidats per a realitzar el Campionat d'España de Trial, que és celebra a una única prova. Aquesta, és durà a terme al BikePark de Torredembarra, un dels circuits de Trial amb bicicleta més complets de la península i que promet ser un èxit, la competició és realitzarà els dies 27 i 28 de juny de 2015 i portarà els millors pilots del MÓN a la Torre, com l'actual campió del Món, Benito Ros i l'actual campió de la Copa del Món, Abel Mustieles, entre altres pilots punters internacionals, que garanteixen l'espectacle i el més alt nivell de Trial que és pot veure fins al moment en tot el planeta!
S'espera una gran participació, al voltant de 150 participants i famílies vingudes d'arreu de la península, illes, inclòs dels països veïns.

Abel Mustieles en acció:
 

Imatges del BikePark Torredembarra:


Benito Ros en acció:

D'altra banda, també ha estat Torredembarra seu escollida per a ser una de les proves de la Copa Catalana de Trial FCC, que consta de 6 curses al llarg del 2015, la data concretada per la federació serà el 3 de maig i en aquesta ocasió la competició és durà a terme al Port Esportiu de Torredembarra, a les roques del Roquer, per tant en un terreny natural.
En aquí també participaran grans pilots internacionals com Rafa Tibau i Sergi Llongueras. S'espera la participació de més de 100 participants.

Imatges d'anteriors competicions al Roquer, el pilot local Àngel Batlle:


Tant per a la Copa Catalana com al Campionat d'España, no és senzill ser escollit per la Federació, aquest any ho hem aconseguit per primera vegada, i el club Torrenc posarà tot el seu esforç per a crear unes competicions ben memorables per a que gaudeixin els participants i el públic.

Rafa Tibau i Sergi Llongueras:
       

No hay comentarios: