lunes, 15 de diciembre de 2014

Canvis normativa BikeTrial 2015 !!


Dissabte passat 6 de desembre  és va celebrar a Praga l'assemblea general de la BIU 2014. Aquesta va ser segona part del treball iniciat en Tanvald durant l'última carrera del Campionat del Món de Biketrial 2014.
Moltes han estat les decisions que s'han pres en aquesta Assemblea General i creiem que serà positiu per al futur de l'esport i l'Organització Esportiva.
El motiu principal d'aquesta reunió va ser la implantació d'un nou projecte, iniciat en la reunió de Tanvald sobre normes tècniques de 2015.


El més destacat com a novetats del 2015 és:
- Se separen categories de 20 i 26 polzades en senior i Elit! 2015 serà interessant!!
- Es pot portar qualsevol mida de roda, és a dir 20, 24 o 26" des de categoria Minime, la qual cosa afavorirà l'evolució de les rodes grans i que hi hagi més pilots.
- Es vol pendre més seriosament el tema de jutges i revisió de zones. Les fletxes aniran numerades per evitar confusions.. si cal..
i altres coses .. podeu veure el reglament complet al següent enllaç: http://biketrialinternational.com/index.php/documents_list?id_cartella=34



Foto: Queridos amigos de Biketrial,
El pasado Sábado 6 de diciembre 2014 se celebró en Praga la Asamblea General de la BIU 2014. Esta fuela segunda parte del trabajo iniciado en Tanvald durante la última carrera del Campeonato del Mundo de Biketrial 2014.
Muchas han sido las decisiones que se han tomado en esta Asamblea General y creemos que va a ser muy positivo para el futuro de nuestro deporte y nuestra Organización Deportiva.
El motivo principal de esta reunión fue la implantación de un nuevo proyecto, iniciado en la reunión de Tanvald sobre normas técnicas de 2015.
Os mantendremos informados de todas las modificaciones lo antes posible.
info extreta de: http://biketrialinternational.com/

No hay comentarios: