miércoles, 13 de agosto de 2014

Crònica de la primera prova del Mundial de BikeTrial, bon resultat dels nostres!


Aquest passat cap de setmana s'ha disputat a Bueu (Galícia) la primera prova del Campionat del Món de BikeTrial, campionat que consta de tres proves, on la segona prova serà aquest proper cap de setmana a Òdena, al costat d'Igualada i la prova final a Tanvald (Rep. Txeca).

6 pilots del club Costa Daurada Torredembarra han participat finalment a la prova inaugural del Mundial de BikeTrial, i han aconseguit bons resultats.
La competició ha esdevingut a les roques costaneres del municipi gallec, a la jornada de dissabte que corrien les categories de petits, el temps va ser molt favorable, amb un cel ennuvolat i una temperatura no massa alta. En aquesta jornada van participar dos pilots del club Torrenc, Marc Piquer en la categoria dels més petits, on va fer molt bona cursa en el seu debut al Campionat del Món, va acabar tercer i a pocs punts del segon classificat, el proper cap de setmana tornarà a lluitar pel podi!
Sergi Segú també va participar dissabte, en categoria Minime, va fer una bona cursa, però el circuit no permetia masses errades, és una categoria on tothom va molt fort, va acabar 12è però satisfet de l'actitud de la cursa.


El diumenge, que participaven les categories dels grans, la meteorologia no va acompanyar gens, el dia va començar amb pluja i fred i és va mantenir així durant gairebé tota la cursa.

En Junior Sergio Resines va fer una bona cursa i va ser 6è, és un dels nostres pilots de fora de Catalunya, concretament del País Basc.
Jordi Morató en Senior, va ser 16è en el seu segon any que participa al Mundial, i va lluitar totes les zones.
Àngel Batlle, el nostre pilot local de Torredembarra, que lluita a la màxima categoria, l'Elit, no va començar amb massa bon peu la primera volta, ja que la pluja el perjudicava bastant, tot i així va lluitar totes les zones i les sensacions eren prou bones, a la segona volta va realitzar una gran remuntada, acabant la majoria de zones i fent realment un bon paper que el va col·locar a la 8ena posició al final de la cursa. "Satisfet, volíem estar una mica més endavant, però amb la pluja i els problemes dels frens en aigua, està molt bé, esperem que el proper cap de setmana sigui en sec."
Per acabar, Raul Gutiérrez, pilot Càntabre, que és soci del nostre club, és un dels favorits per emportar-se el títol mundial a la màxima categoria, i així ho va demostrar fent un trial espectacular, on la tensió es va viure fins a l'última zona, i finalment va ser segon, només a un peu del txec Vaclav Kolar que es va emportar la victòria només per un peu de diferència. Tercer va ser l'anglès Ben Savage.










Així doncs, aquest dissabte vinent i diumenge, 16 i 17 d'agost els nostres pilots participaran en la segona prova del Mundial, a prop de casa a Òdena.
Totes les fotos: https://www.facebook.com/angel.batllecaballero/media_set?set=a.897018453645137.1073741836.100000109734493&type=1 

No hay comentarios: