lunes, 14 de julio de 2014

Crònica de la Copa d'Europa de BikeTrial, on ha participat el torrenc Àngel Batlle.


Crònica de la Copa d'Europa de BikeTrial, on ha participat el torrenc Àngel Batlle.

Aquest diumenge 13 de juliol s'ha celebrat la Copa d'Europa de BikeTrial a les faldes dels Alps Italians a Valgoglio (Italia), on ha participat el pilot Torrenc del club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra, Àngel Batlle, a la màxima categoria, l'Elit.


En un terreny d'alta muntanya amb fortes pendents, terra i fullaraca, fang i roques escarpades s'ha celebrat aquesta prova que a més de ser d'un nivell alt ha estat duríssima, ja que els pilots havien de realitzar un circuit de 8 zones a tres voltes, quan normalment les competicions són de 8 o 10 zones a dues voltes. Això volia dir que la cursa era molt més llarga i dura de l'habitual durant al voltant de les 6 hores, on a més en diversos moments la pluja va fer acte de presència per complicar encara més els circuits.

Poc més de 70 pilots han participat en aquesta prova i 15 pilots participaven en la categoria reina de la Copa d'Europa de BikeTrial on participava el torrenc Àngel Batlle.

Batlle va fer una cursa ràpida, cosa important en referencia al temps de la cursa respecte als rivals, i va fer una bona cursa, però el resultat final no és del tot satisfactori, novena posició quan l'objectiu era estar dues o tres places més endavant,

"Estic content perquè he lluitat molt totes les zones, i he fet bastanta bona cursa en un terreny que no em va massa bé i on els pilots nòrdics estan més habituats, tot i així la classificació ha estat molt ajustada, 10 punts del 4rt al 10è... i em van posar una penalització que jo considero no era correcta, també vam veure algun favoritisme clar als pilots locals, sense això haguéssim estat 5èns o fins i tot podríem haver lluitat per la quarta plaça. Però estic satisfet per les sensacions."

D'aquí dues setmanes Àngel Batlle participarà en la Copa del Món de Trial UCI a PraLoup als Alps Francesos, la prova més multitudinària i espectacular de l'any, i les tres primeres setmanes al Campionat del Món de BikeTrial.








No hay comentarios: