lunes, 10 de marzo de 2014

Resultats BikeTrial, primera prova Campionat Catalunya, Castellólí

Ahir diumenge és va cel·lebrar la primera prova de la temporada de BikeTrial, Campionat de Catalunya a Castellolí, vàlida per a confeccionar la selecció Catalana per a participar al Campionat del Mòn 2014.

El dia va acompanyar amb sol i bona temperatura, el circuit de 5 zones a tres voltes, va ser dur, en terreny natural, de roca i terra amb pinassa de bosc, zones força complicades i molts pilots van consumir gairebé les 4 hores de cursa.

Els pilots del BikeTrial Costa Daurada van gaudir d'una cursa que cada any està millor organitzada. Marc Piquer i Gerard Anglada es van estrenar en una competició i van gaudir amb les zones més assequibles.
Sergi Segú en Minime, va ser tercer en una bona cursa, amb alguns passos complicats i molt tècnics, començar la temporada al podi és un bon resultat.
Jordi Morató va ser 5è en categoria Senior,  on estrenava la seva bicicleta "Chorrillas" en competició i va patir però també gaudir en unes zones bastant llargues.
I Àngel Batlle a la màxima categoria, va ser 4rt, molt a prop del podi, un bon resultat i bones sensacions a la primera cursa de la temporada i a la categoria més competitiva.

El proper 23 de març els pilots tenen la  següent cita important a Torredembarra amb el Campionat d'España i Catalunya, al port esportiu!