lunes, 22 de julio de 2013

Resultats de la primera prova del Campionat del Món

Aquest passat cap de setmana s'ha disputat a Igualada la primera prova del Campionat del Món de BikeTrial en la que han participat diversos pilots del club torrenc, BikeTrial Costa Daurada Torredembarra, portant el nostre nom i aconseguint grans èxits, un tercer lloc de Nacho Fortón en Junior, tercer també Juan P. Garcia en Senior i una vicotria contundent de Diego Barrio en Senior!

Aíxi doncs hi han participat  pilots del nostre club, que a més si hi hagués clasificació de clubs estariem al podi Mundial també.

Els nostres pilots:

Sergi Segú ha estat 14è en categoria Minime, en la jornada de divendres,  amb força calor i zones prou dures.
Irene Caminos, finalment a decidit no participar aquest any en femina.
En la jornada de diumenge participaven les categories superiors (junior,senior, elit) amb zones artificials molt espectaculars, 3 d'elles d'aigua dins de diferents fonts de la ciutat.
En categoria Junior és on tenim més pilots´i Nacho Fortón a aconseguit un fantàstic podi, una tercera plaça molt treballada que el consolida entre els millors, però el pilot del club torrenc no podrà viatjar a Rep. Txeca a la prova final per falta de recursos.
Gorka Susperregui ha estat 5è, Sergio Fernandez 6è, y Sergio Garcia 9è.
En categoria Senior gran victoria, contundent de Diego Barrio, que si lluitarà pel títol Mundial a la prova final aquest proper cap de setmana, tercer va estar Juan P. Garcia també del nostre club i que també viatjarà a Rep.Txeca.
En senior també teniem a Raul Martinez que va ser 25è,  Marc Salvatella 28è, i Jordi Morató 31è en el seu debut.

Àngel Batlle, en categoria Elit, la màxima, va ser 13è amb no massa bona cursa, comenta que no ha estat molt centrat, però que estar a l'elit internacional ja és un premi.
















Aquest proper cap de setmana és disputa la prova final a Blansko, (Rep.Txeca) on i participaran molts menys pilots dels nostres, degut a la falta de recursos econòmics.

No hay comentarios: