martes, 11 de junio de 2013

Resultats de la prova d'Andorra, a falta d'una prova per acabar el campionat ja arriben els primers títols

Aquest passat diumenge s'ha celebrat a Andorra, el que ha estat la 4ª prova del Campionat d'España i 5ª de Catalunya; una vegada més els gairebé 60 participants van haver de soportar la pluja i a més les baixes temperatures del país dels pirineus que rondaven els 8 graus, el circuit de 8 zones amb 5 zones naturals amb terra i roca força comlpicat amb les relliscades, i tres zones artificials també molt complicades ja que eran majoritariament de fusta i relliscaven molt.

Amb tot 11 socis del BikeTrial Costa Daurada Torredembarra van participar en el Campionat i ja podem dir que a falta d'una prova tenim un Campió d'España a la categoria senior, Diego Barrio, i Raul Martinez encara pot lluitar per la segona plaça; mentre que en Junior també té el títol practicament assegurat Gorka Susperregui i Nacho Fortón i Sergio Gernandez lluitarán per pujar al podi final. També tenim la tercera plaça assegurada de Paula Cuesta a Categoria promesa, i d'Irene Caminos en categoria Femina.

El Club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra continua líder de clubs al Campionat d'España, ara amb poca avantatga, però a falta d'una prova que encara pot ser favorable per emportar-se el títol.
L'última prova del Campionat d'España serà el proper 14 de juliol a Valderrobres, prova que també serà puntuable com a prova única del Campionat d'Europa.

Pel que fa a la general del Campionat de Catalunya tenim la primera posició provisional de Marc Salvatella en senior i Jan Bardolet 4rt però molt a prop del podi;  en junior Nacho Fortón va tercer amb opcions de ser segon; i en Promesa Paula Cuesta és segona. En el Campionat de Catalunya el club Costa Daurada és segón a la general  a falta de l'última prova del campionat que serà ja després de l'estiu a St.Miquel de Campmajor.

Així els resultats dels nostres que van participar a Arinsal aquest diumenge van ser els següents:
- Paula Cuesta va ser 5ª en categoria Promesa.
- Irene Caminos va ser també 5ª en Femines.
- Sergi Segú 6è en Minime, i Diego Solans 10è.
- En Junior, Gorka Susperregui va ser segón, Sergio Fernandez 3r i Nacho Fortón 4rt.
- En Senior, tercera victoria en el campionat de Diego Barrio, i Jan Bardolet va ser 5è.
- En Elit, Juan Pedro Garcia va ser 4rt i Àngel Batlle 9è.

No hay comentarios: