lunes, 31 de diciembre de 2012

3 pilots del BikeTrial Costa Daurada van participar ahir a l'última prova de l'any

Tres pilots del BikeTrial Costa Daurada Torredembarra, van participar ahir a l'última prova de la temporada. Al Campionat de Països Catalans i Campionat Escolar que es va celebrar al Saló de la infancia de Barcelona.

Robert Salvadó, Jordi Morató i Sergi Segú són els nostres pilots que van participar en la competició. El dia amb bastant de sol i bona temperatura va acompanyar, les zones artificials, amb palets, troncs, bobines i contenedors metál·lics. Un total de 45 pilots van participar en aquesta prova.

Robert Salvadó va ser 7è en Poussin, amb un inici de cursa bó, però que després va acusar una mica el cansament degut a la grip.
Sergi Segú en categoria Minime va fer molt bona cursa i va ser segón, fent tot zeros i només perdent la primera posició per temps.
Jordi Morató en Junior va fer una bona cursa i va ser tercer, però va donar l'ensurt de la jornada amb una forta caiguda en la que va tenir un cop al cap trencant fins i tot el casc, va ser portat a l'hospital perquè tenia mareig i dolor, però es va descartar cap lesió important i ja es a casa.


Bon any a tothom!

No hay comentarios: