martes, 22 de junio de 2010

7 Seleccionats del nostre club pel Mundial!!


El Club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra a aconseguit 7 pilots classificats pel Campionat del Mòn de BikeTrial 2010!! 
Un fet històric!!

El passat diumenge es va celebrar a Castellar del Vallès la 4ª prova del Campionat de Catalunya de BikeTrial, on i van participar 8 pilots del Costa Daurada i van aconseguir 4 podis, Àngel Batlle 3r en Elite i lider de la general, Humbert Mallafré i Sergi Segú 2º i 3r en Benjamins, i Loïck Martí en Poussin. Aquesta és la 4ª prova del campionat de 7, però l'última per classificar-se per participar al campionat del Mòn amb la selecció Catalana.

D'aquesta manera el BikeTrial tarragoní a aconseguit 7 places dins la selecció, un èxit importantissim que demostra la bona feina del club i dels entrenaments que reben aquets pilots al Club Costa Daurada Torredembarra.
Els seleccionats:
Àngel Batlle - 26 anys, categoria Senior, disputa el seu 15è campionat del Mòn on i participa des del 1994 i lluitarà a la complicada categoria senior per estar entre els millors.
Daniel Tapioles -18 anys, categoria Junior, serà el seu debut en el Campionat del Mòn.
Sergio Garcia - 14 anys categoria Minime, ja te experiènia en el Mundial on al 2008 va ser subcampió, tornarà a estar entre els millors.
Sergi Segú - 11 anys categoria Benjamí, un pilot molt tècnic que debutarà en el Mundial.
Humbert Mallafrè - 10 anys categoria Benjamí, participa en el seu segón Mundial.
Eloi Fernandez - 11 anys categoria Benjamí, també debuta en el Campionat del Mòn.
Loïck Martí - 9 anys categoria Poussin, debutant en el campionat internacional.
German Hernando participarà com a convidat a la categoria Minime amb 15 anys.

La primera prova del Mundial la organitza el mateix club BikeTrial Costa Daurada al Camping Serra de Prades, a Vilanova de Prades el 24/25 de Juliol, la segona és el cap de setmana següent a Darfo Boario Terme (ITALIA) on i viatjaràn els nostres pilots i es decidirà el Mundial.

Aquest dissabte es duu a terme una altra celebració important del Club BikeTrial Costa Daurada, és compleix un any de la inauguració del BikeTrial Park de Torredembarra gràcies a l'ajuntament de Torredembarra i per celebrar-ho és realitza una Copa de Club i una concentració,

La setmana que ve els pilots tindràn una setmana d'entrenament intenssiu per preparar el Campionat del Mòn.

No hay comentarios: