domingo, 16 de mayo de 2010

Àngel Batlle continua líder en ELITE

Despres de la cursa d'avui, tercera prova del Campionat de Catalunya disputada a Castellbell i el Vilar, el Torrec - tarragoní Àngel Batlle, pilot del Club BikeTrial Costa Daurada, que ha estat segón radera del 6 vegades campió del món Dani Comas, continua líder del campionat de Catalunya, a falta d'una prova abans del mundial i 4 més després de l'estiu, d'aquesta forma s'assegura la classificació pel campionat del Món que tindrà la primera prova a casa, a Vilanova de Prades el 24/25 de Juliol.
Les zones d'avui eren de nivell adequat i en un terreny variat, amb terra relliscosa, roca i riu.
Dani Comas a guanyat sense problemes en Elite, cursa perfecte tot zeros, Àngel Batlle amb 24 punts tot i tenir una forta caiguda al inici de la prova, tercer Dani Gomez amb 32, 4rt el francès Maxime Kolb tercer en el mundial de l'any passat, fins a 13 elites; Daniel Tapioles també del club tarragoní ha estat 9è ja que ha rebentat el pneumàtic i no ha pogut acabar totes les zones.

En Junior els nostres avui no han tingut molta sort, Jan Bardolet ha estat 4rt, Joan Canela 5è i Jordi Morató 6è.
En Minime, German Hernando ha tornat a aconseguir la 5ª plaça com ja va fer en l'anterior cursa, progressa molt i esperem que millori la posició en la pròxima cursa; Lluis Gràcia que retorna a la competició després d'una lesió ha estat 8è.
En Benjamins, Humbert Mallafrè ha estat 4rt, Eloi Fernandez 5è i Sergi Segú 6è; els tres pilots amb opcions de classificar-se pel campionat del món.
En Poussin un altre podi del BikeTrial Costa Daurada, a carrec de Loïck Martí que ha estat tercer en una bona cursa i té practicament assegurada la classificació pel Mundial.

Bones sensacions doncs pel club tarragoní, que a més continua líder en la classificació de Clubs.
La pròxima cita, i última abans del mundial, per tant l'última per confeccionar la selecció el 20 de Juny a Castellar del Valles.

No hay comentarios: