lunes, 29 de marzo de 2010

Cronica i Fotos. C.Catalunya Torredembarra

-Video Dani Comas
-Video Gerard Trueba
Primera prova Campionat de Catalunya de BikeTrial 2010, ahir diumenge 28 de març a Torredembarra.
Amb un dia fantàstic al Port Esportiu de Torredembarra i al "Roquer" 64 pilots s'han apropat a la primera cursa important de l'any.
Molt important ja que és una de les 4 proves del campionat de Catalunya que és realitzen abans del Campionat del Món d'aquest estiu i que puntuen per confeccionar la selecció Catalana.També em tingut pilots d'Aragó Valencia i Andorra, i diversos campions del món i aspirants lluitant per un gran resultat durant la jornada d'ahir,; el nivell ha estat alt i els millors han hagut de suar per fer les 2 voltes a les 8 zones de roca i zones de terra relliscosa que hi havia.

Dani Comas va vencer sense problemes en Elit, tot i que va confesar que va haver de suar per fer les zones a zero, la lluita venia per les següents possicions, on Eduard Planas va sersegón i el local Àngel Batlle 3r.
Galeria Fotos Marcelo Multari:
http://picasaweb.google.es/zipipaldi/20100328CamCat?authkey=Gv1sRgCOPDsPLpw6DxKQ#

Galeria Fotos Rai Arjona:
http://picasaweb.google.es/biketrialgarrotxa/Torredembarra201002?feat=directlink
Classifiacions proximament en www.biketrial-spain.com
Per acabar agrair la feina de la gent del club que entre tots em organitzat una gran cursa, on estavem abans de les 7 del mati (6 hora vella) per montar-ho tot, als patrocinadors i col·laboradors, a l'Ajuntament, als controls de zona que ha anat molt bé ja tenint-los formats. En busquem més!! si hi ha més gent que vulgui fer de control que es possi en contacte, necessitem una bona cartera de gent!!
GRACIES A TOTS!!!

La proxima cita:
-11 Abril C.España a Azuaga
-2 Maig C.Escolar a Igualada
-9 Maig segona prova C.Catalunya al Vendrell

No hay comentarios: