domingo, 14 de septiembre de 2008


Albert Cabestany nos visitó en Tarragona durante una de las Exhibiciones, Tambien nos visitó Ramon Pasano que en el pasado movia el trialsin en la zona de Tarragona, con el club Quercus, y organizando campeonatos a todos los niveles, incluso un mundial! .. como pasa el tiempo..
Les exhibicions de Tarragona, per Sta. Tecla! han estat un èxit!! aqui teniu algunes fotos.. aviat més i video!

El passat diumenge 14/9 es va celebrar la cursa inaugural del campionat de Catalunya també puntuable pel campionat de Tarragona, que s'ha realitzat a Tortosa amb bastants pilots d'arreu de catalunya i aragò.
5 pilots de la UDTorredembarra hi han pres part, en Poussins Humbert Mallafre que ha estat quart fent una bona cursa anant molt finet i Arnau Codina 6è, és una categoria de petits però amb molts pilots punters.
Sergio Garcia en Benjamins, però que ha participat en zones de nivell superior per entrenar de cara la pròxima temporada, ha baixat del podi per primera vegada en tota la temporada, ha estat quart.
Daniel Tapioles ha aconseguit un podium, la segona posició en Junior, millorant dia a dia i amb poques errades. I Àngel Batlle en Elite, ha estat 3r d'arrere de Joan Busquets i Jordi Rubio.


Aqui tenim als 5 pilots de la UDT que s'han desplaçat a Tortosa.






No hay comentarios: