miércoles, 18 de julio de 2007

Fotos muy clasicas de Àngel Batlle 1988-1990






Fotos de la primera bici de Angel Batlle, y de un curso con Ot Pi en el '88.

3 comentarios:

Unknown dijo...

Uffff!! que nostalgia!

Hola Angel, gracias por postear estas fotos que me han dado muchos recuerdos. Veo que no era el único que empezó a trialear con una BH de paseo con el cuadro en U. Yo partí el cuadro por la mitad en menos de dos años. Me imagino que tú también.... y luego el paso a Montesita.. aunque yo me tuve que esperar a las primeras T-219 sin frenos hidráulicos y sin rueda gorda por supuesto porque eso costaba un dineral.

Y la época en la que nuestro amigo Ot y otros pílotos veteranos llevaban gorra en lugar de casco no deja de ser mítica.... menos mal que esa moda se ha terminado.

A ver si encuentro algo de esa época para postear.

Un saludo trialero!

Anónimo dijo...

buaaa,
com m'ages agradat viure aquells temps...m'agraden totes....
quina bicicleta es vermella.....haa i la foto aquella amb la 221 ti que esta al aire que la vas ficar per anunciar el campionat de vespella de gaya es molt bona....

li dono un bot a les dos


dew


PD: si guañes la samarreta,com ya la tens ma la pudias regala...xD
soc paisano teu....jejeejej

Unknown dijo...

Eren temps molt entranyables Ismael, amb això et dono la raó, però també eren temps molt difícils, ningú sabía, ningú et podía asesorar ni donar una primera empenta perque poguessis començar en aquest esport una mica orientat.

En aquella época, a més, era molt comú que cada pilot, si no coneixia a molta gent de l'entorn trialer, li tocava entrenar sol com he hagut de fer jo tota la vida.

Ara els més joves teniu moltes avantatges que nosaltres els veterans no teniem.

Jo quan vaig començar a anar a les competicions mai m'hagues pogut imaginar que arribaria un dia que et podries posar amb un ordinador a veure videos on un senyor (o senyora :·) et podia donar classes de trial en una pantalla.

Fins i tot et conectes a un xat i pel cap de setamana següent ets en una quedada amb un munt de gent disposada a aprendre i ensenyar coses per pura passió al trial.

Molt bonics aquells temps, però tot això era impensable abans.

Fruïm tots d'aquestes avantatges ara que les tenim!

Salut!