martes, 28 de junio de 2016

Àngel Batlle participarà a la Copa del Món de França el proper 9 i 10 de juliol

Àngel Batlle participarà a la Copa del Món de França el proper 9 i 10 de juliol.

Aquesta prova es disputa als alps francesos, a la localitat de Les Menuires, a més de 1000metres d'alçada respecte el nivell del mar. És una de les competicions més espectaculars que s'organitzen al món i el pilot tarragoní i serà present.

Aquest any no te cap objectiu fixat, a la pretemporada no ha pogut entrenar tot el que voldria, i es lluitarà per passar a semifinals tot i que serà molt dificil.




domingo, 26 de junio de 2016

Masterclass de BTT

Masterclass de BTT, a càrrec del campió del Món de Biketrial Àngel Batlle. La masterclass durarà 2hores i mitja, es farà xerrada, tecnificació al bikepark, sortida per cercar tècnica i xerrada final. 24 de juliol i 27 d'agost. 18:30 a 21h
---
Masterclass de BTT, a cargo del campeón del Mundo de Biketrial Àngel Batlle. La masterclass durará 2horas y media, se hará charla, tecnificación en el bikepark, salida para buscar técnica y charla final. 24 de julio i 27 de agosto. 18:30 a 21h


miércoles, 22 de junio de 2016

donació per St. Joan

El ‪#‎bikepark‬ ‪#‎Torredembarra‬ ha donat un munt de palets i fustes per realitzar la foguera de ‪#‎santJoan‬ de ‪#‎baixamar‬ ja preparada per demà

Exhibicions del cap de setmana

El Bikepark Torredembarra amb Àngel Batlle (campió del Món de Biketrial) oferirà diverses exhibicions de Trial amb bicicleta aquest cap de setmana i taller per a que la canalla provi bicicletes de trial.

Àngel i alguns del seus alumnes faran demostració de les habilitats que poseeixen amb aquestes bicicletes  i oferiran un taller per a que tothom pugui probar les bicicletes de trial en un circuit d'habilitats.

Avui dimecres 22, estaran al barri maritim de Baix a mar de Torredembarra, de 18 a 21h oferint taller de prova de bicicletes i exhibicions.
Divendres 24, estaran a Salomó a Mas Boronat a les 21hores, exhibició.
Dissabte 25, estaran a la Pobla de Mafumet de 19 a 21hores, taller i exhibició.
Dilluns 27 estarà Àngel a Haro (Logroño) a les 19h.
    

El bikepark Torredembarra ofereix classes al juliol!

Aquest ‪#‎juliol‬ continuem amb les l'escola del ‪#‎bikepark‬ ‪#‎torredembarra‬ oferim classes de ‪#‎BTT‬ ‪#‎trial‬ amb bici i moto electrica i ‪#‎dirtJump‬ en els horaris següents:   

BTT: dimarts de 19 a 21h
Trial bici: divendres de 19 a 21h
Trial moto i Dirt Jump: dissabtes de 9 a 11h
t'esperem!!!!!!!! ‪#‎esportTDB‬

    

lunes, 13 de junio de 2016

Joan Dalmau guanya una altra prova de l'infantil BTT

Tres alumnes nostres a l'open infantil de ‪#‎btt‬  provincial de Tarragona a Montroig del Camp i el Joan Dalmau que torna a guanyar!! ‪#‎tarragona‬ ‪#‎escola‬ ‪#‎torredembarra‬‪#‎esportTDB‬

  

lunes, 6 de junio de 2016

Finalitza la Copa Tarragona de Trial amb bicicleta a Botarell

Aquest diumenge ha finalitzat la Copa Tarragona de Trial amb bicicleta a Botarell, després de les proves d'Altafulla, el Catllar i  Prades, el municipi del baix camp, Botarell, a acollit la final de la Copa Tarragona, organitzada i impulsada com sempre pel club Costa Daurada Torredembarra que realitza una gran tasca per promocionar el trial a tota la provincia de Tarragona, juntament en aquesta ocasió amb l'Ajuntament de Botarell que s'ha implicat  de valent per a que la final de la Copa fós una gran festa i estigués al millor nivell possible.

La copa Tarragona acull a les categories dels més petits i fins a cadet. El circuit ha estat variat amb 3 zones amb diferents móduls de formigó i pendents de terra pels mes petits, una altre en un parc del municipi aprofintant les escales i roques que el formen i l'últim potser el més espectacular, una zona de troncs ben grossos en una plaça del poble.

Una cinquantena de pilots han participat a la bonica final d'aquest campionat que ha agradat molt als participants i les families que l'ha seguit durant aquesta primera part de la temporada, i és que l'organització liderarada per Àngel Batlle, té ben clar el que agrada als participants i prepara uns circuits pensats al centímetre. En total han participat 90 pilots al campionat, un 10% més que l'any anterior, i que ens han visitat no només de tota Catalunya sinó fins i tot d'Andorra, Aragó, comunitat Valenciana i un pilot de la Rioja.

Pel que fa als resultats de la cursa, en categoria Open blanc el guanyador ha estat Eder Rofer amb un sol punt, del club Costa Daurada Torredembarra, que ha guanyat les tres últimes proves i ha estat segon del campionat. Segon a la cursa va ser Ilai Marco amb 3 punts i tercer Santiago Abril. El guanyador de la Copa Tarragona però ha estat Albert Llorens de Sant Feliu de Codines que a la cursa va ser 4rt.

En categoria Open Blau el guanyador de la cursa va ser Saul Calvo de Castelló que també guanya el campionat seguit de Miquel Aros. 
A la categoria Open Verd no hi va haver participació a la cursa, ja que Ot Sierra, de St. Fruitós de Bages que ja tenia guanyat el campionat va participar en la categoria Cadet.

A la categoria dels més petits, Benjamins, la victoria va ser pel barceloní Marc Olmo seguit de Carles Marsal i Paula Cuesta, tots ben apretats a la classificació. Paula Cuesta del club Costa Daurada Torredembarra és la nova campiona de Tarragona ja que havia guanyat les tres primeres proves i en aquesta de Botarell, per una petita errada ha deixat escapar la victoria als seus rivals.

En Principiants Aleix Farrés de la UC Vic no ha deixat marge als rivals i ha guanyat totes les proves del campionat, és l'únic que ho ha aconseguit, i per tant esclar, guanyador del campionat. Segon a la cursa  Pau Ribera que en aquesta ocasió ha intent apretar a l'Aleix i ha empatat amb ell però el desempat de temps era favorable al ja campió, així mateix Pau s'assegurava la segona plaça del campionat i tercer ha estat Marc Alamilla. 

A la categoria Aleví, absent el líder Marc Piquer, la victoria va ser per Pau Lopez de Sentfores que a més adelanta a Marc a la general i guanya el campionat, seguit per Alba Riera que fa dues categories superiors a la que pertany i va empatar amb el guanyador i és tercera del campionat i tercer Poldo Sillué que també participa en dues categories superiors. 

En infantils es presentava una cursa emocionant, els tres primers de la general arribaven empatats a punts i per tant tot era per decidir, finalment Javier Zaera que ve d'Alcañiz ha estat el guanyador de la cursa i del campionat, seguit molt d'aprop de Conrad Navarro i tercer a la cursa l'andorrà Hugo Ordaz, Guillem Oliver va ser 4rt i és el tercer al campionat.

A la màxima categoria de la copa Tarragona, Cadets, vam tindre una lluita interessant entre tots els participants, però Martí Riera de la UC Vic que a més participa en categoria superior, va demostrar la seva increible tècnica, tot i alguna errada en la que el pilot es va disgustar va treure suficient avantatja per guanyar la cursa i el campionat. Segon a la cursa va ser  Edgar Asenjo i tercer Ot Sierra. Segon a la general ha estat Yeray Mendez i tercer Arnau Codina.

Fins aquí la Copa Tarragona 2016, però des d'ara mateix comencem a treballar en el 2017

Classificació de Final de la Copa Tarragona 2016: http://www.trialsport.es/arxius/resultats/CT16_G.pdf



















4 podis al Campionat de Catalunya de Trial de moto per a nens

Aquest diumenge s'ha cel·lebrat una prova més del Campionat de Catalunya de nens, a Sta. Margarida de Montbui on han participat alguns alumnes del bikepark Costa Daurada Torredembarra, arrassant en dues les categories on han aconseguit les dues primeres places en ambdues categories.

Marc Piquer Rosinés a guanyat en la categoria d'alevins+8 fent una cursa perfecta sense cap penalització  i es líder del campionat seguit d'Arnau Maura que havia fet 6 punts a la cusa.
També del nostre club  en categoria  d'aleví groc, nova victoria d'Oriol Garcia  que s'endú nova victoria també amb un trial perfecte sense cap penalització  i Pep Mallafré segon amb un sol punt de penalització, els dos petits pilots tenen una gran lluita pel campionat!


viernes, 3 de junio de 2016

making off !!

Ja tenim les zones ubicades per la ‪#‎final‬ de la ‪#‎copaTarragona‬ de ‪#‎trial‬ de‪#‎Botarell‬ !!! Zones precioses, demà pintaran el formigó! No us ho perdeu! Teniu la previa a www.trialtarragona.blogspot.com






  

El BikePark de Torredembarra compleix 7 anys!!

El BikePark de Torredembarra compleix 7 anys!!
Amb l'impuls d'alguns joves del municipi va neixer el bikepark Torredembarra al juny de 2009, després de mesos de feina va apareixer per fi aquest espai pel que ja es portava lluitant molts anys, ja que l'escola de Trial amb bicicleta de Torredembarra impulsada com sempre per Àngel Batlle, que va ser campió del Món al 2010, va començar aproximadament al 2004 a la zona esportiva municipal amb un petit espai i pocs obstacles.
L'escola va anar creixent i era necessari un espai més gran, a banda de la bona visualització d'Àngel Batlle que sempre ha apostat per aquest esport Català.

Al 2009 amb el suport també com sempre de l'ajuntament de Torredembarra, es va aconseguir l'espai, que amb pocs mitjans i amb l'ajut d'empreses s'ha anat omplint fins a dia d'avui que podem dir, és ben ple d'obstacles, esdevenint un dels parcs de trial més grans d'europa per no dir del món, i no només això sinó que s'ha convertit en un bikepark referència al territori tarragoní on els últims dos anys s'ha fet una aposta per la diversificació dels esports que s'hi practiquen, i ara el club acull socis i escola de trial amb bicicleta, trial amb moto elèctrica per a nens, moutainbike BTT, i dirt jump; fins i tot venen a entrenar gossos de rescat k9.

Amb tot l'escola creix cada any, van començar menys de 20 alumnes i ara ja són uns 70 socis. A més a més el club organitza events per promocionar l'esport base, com el provincial de Trial amb bicicleta, i el proper setembre el de BTT, i també grans competicions nacionals i internacionals portant als millors especialistes mundials al municipi Torrenc; estades d'estiu, masterclass i d'altres activitats sempre apostant per l'esport i el nostre territori.


Aquest estiu ofereixen diverses activitats:
-L'escola al juliol es mantindrà oberta amb els horaris següents:
BTT els dimarts de 19 a 21h
Trial amb bicicleta divendres de 19 a 21h
Dirt jump dissabtes de 9 a 11h
Trial moto elèctrica dissabtes de 9 a 11h

- Campus d'estiu:
Del 25 al 30 de juliol a Torredembarra
Del 8 al 14 d'agost a Vilanova de Prades
Amb opció de fer només matins o pensió complerta, amb una infinitat d'activitats, trial , btt, excursions, karts, escalada, platja, piscina, jocs, etc.

- Masterclass de BTT els dies 24 de juliol i 27 d'agost

+ info i inscripcions a angel.batlle@biketrial.es