martes, 29 de julio de 2014

Àngel Batlle a punt de passar a semifinals a la Copa del Mon de trial uci

El torrenc Àngel Batlle va Participar aquest cap de setmana a la Copa del  Món  de Trial  UCI , mo dalitat  en la qual  debutava, un  Pra  Loup , als Alps Francesos.
És la prova amb més participació ja Que  és la millor organitzada i més espectacular.
Més tenia Batlle de 50 rivales, i es va quedaràs un nomos sin punt de passar una semifinal, en  i  passaven  15 pilotos.

"No Es resultat sin mal, esperàvem  ESTAR empre aquestes posicions, potser més enrere, Aixi Que està bé molt, AQUI tothom està  fortíssim ! ! intentare  Participar En Una altra prova de la Copa del  Món  i SABEM Que Podem lluitar Para entrar a semifinales. Ha estat Una gran  Experiència ".

miércoles, 23 de julio de 2014

Àngel Batlle participa a la Copa del Mòn UCI aquest cap de setmana

Àngel Batlle, de Torredembarra,  participa a la Copa del Mòn UCI, aquest divendres i dissabte a Pra Loup , als  Alps Francessos, on buscarà passar a semifinals a la cursa més multiudinaria de l'any.

És la cursa més ben organitzada, més espectacular, la que tothom vol participar i amb més públic.

Aquí podreu seguir els resultats en directe... divendres 1/4 final de 15 a 18.30h, a vere si hi ha sort i passo a 1/2 que serà dissabte de 16.30 a 18.45h http://www.uci.ch/templates/BUILTIN-NOFRAMES/Template3/layout.asp?MenuId=MTYxODc&LangId=1 La final i superfinal la podeu veure en video-directe diumenge de 13 a 14.45 i superfinal de 16.35 a 17.35h al enllaç de "live streaming" http://www.uci.ch/templates/UCI/UCI5/layout.asp?MenuId=MTI2MDQ&LangId=1

lunes, 14 de julio de 2014

Crònica de la Copa d'Europa de BikeTrial, on ha participat el torrenc Àngel Batlle.

Crònica de la Copa d'Europa de BikeTrial, on ha participat el torrenc Àngel Batlle.

Aquest diumenge 13 de juliol s'ha celebrat la Copa d'Europa de BikeTrial a les faldes dels Alps Italians a Valgoglio (Italia), on ha participat el pilot Torrenc del club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra, Àngel Batlle, a la màxima categoria, l'Elit.

En un terreny d'alta muntanya amb fortes pendents, terra i fullaraca, fang i roques escarpades s'ha celebrat aquesta prova que a més de ser d'un nivell alt ha estat duríssima, ja que els pilots havien de realitzar un circuit de 8 zones a tres voltes, quan normalment les competicions són de 8 o 10 zones a dues voltes. Això volia dir que la cursa era molt més llarga i dura de l'habitual durant al voltant de les 6 hores, on a més en diversos moments la pluja va fer acte de presència per complicar encara més els circuits.

Poc més de 70 pilots han participat en aquesta prova i 15 pilots participaven en la categoria reina de la Copa d'Europa de BikeTrial on participava el torrenc Àngel Batlle.

Batlle va fer una cursa ràpida, cosa important en referencia al temps de la cursa respecte als rivals, i va fer una bona cursa, però el resultat final no és del tot satisfactori, novena posició quan l'objectiu era estar dues o tres places més endavant,

"Estic content perquè he lluitat molt totes les zones, i he fet bastanta bona cursa en un terreny que no em va massa bé i on els pilots nòrdics estan més habituats, tot i així la classificació ha estat molt ajustada, 10 punts del 4rt al 10è... i em van posar una penalització que jo considero no era correcta, també vam veure algun favoritisme clar als pilots locals, sense això haguéssim estat 5èns o fins i tot podríem haver lluitat per la quarta plaça. Però estic satisfet per les sensacions."

D'aquí dues setmanes Àngel Batlle participarà en la Copa del Món de Trial UCI a PraLoup als Alps Francesos, la prova més multitudinària i espectacular de l'any, i les tres primeres setmanes al Campionat del Món de BikeTrial.

Aquest diumenge 13 de juliol s'ha celebrat la tercera prova i final de la Copa Tarragona de Trial UCI, que ha tingut lloc al BikePark de Torredembarra, organitzada pel club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra i l'Ajuntament de Torredembarra, sent un èxit des de diferents punts de vista.

42 participants d'arreu de Catalunya, Andorra i Aragó s'han apropat a la final de la Copa Tarragona de Trial i han gaudit del BikePark de Torredembarra, molts pilots que no coneixien les instal·lacions han quedat meravellats d'aquestes i també el personal de la Federació Catalana de Ciclisme, això és un punt important de cara la sol·licitud de competicions de més nivell per a la pròxima temporada al que aspira el club; juntament amb el bon desenvolupament de la prova que ha esdevingut àgil i amb uns circuits molt adients.

Essent la final de la Copa Tarragona de Trial, també cal valorar aquesta primera Copa organitzada pel club en la modalitat de Trial UCI, que ha tingut una mitja de 45 pilots a cada prova i on aquests i les famílies han quedat molt satisfets, segur que la pròxima temporada tindrà més participació i més proves d'aquesta Copa.

En el pla esportiu, repassem les classificacions de la prova i les finals del campionat.

En Categoria Open Blau, Yeray Mendez, del club local, va ser el guanyador, i amb aquesta victoria s'emporta el títol de la Copa Tarragona.
En categoria Open Verd la guanyadora ha estat Alba Hidalgo, que ens visita des de St.Andreu de Llavaneres i ha guanyat les tres proves i per tant la Copa final.
En categoria de Benjamí, els més petits, Joan Fusalba d'Esparraguera va ser el vencedor a Torredembarra, tot i empatar a zero peus amb el segon i tercer classificat, Roger Martinez i Nil Marsal; Roger ha estat segon de la final i Aleix Pizarro tercer.
En Principiants el guanyador a Torredembarra ha estat el pilot del club local, Marc Piquer amb dos punts d'avantatja sobre Marc Hidalgo i Marc Blancafort; Marc Hidalgo és però el que s'emporta el títol final, essent Marc Piquer segon i Aleix Cobles tercer.
En Alevins Conrad Navarro de Sta. Coloma de Cervelló va ser el guanyador amb un sol peu i evitant el triplet de l'aragonès Dídac Riau que va ser segon i s'emporta el títol final, essent segon Conrad i tercer Jordi Tulleuda.
En Infantils Martí Riera de Vic va ser el guanyador de diumenge i així completa el triplet de les tres proves i per tant obté el títol, els aragonesos Raul Guimerà i Javier Zaera van ser segon i tercer diumenge, i a la final el segon lloc ha estat per Javier Zaera i el tercer per Genís la Haba.
I a la màxima categoria de la Copa Tarragona, categoria Cadet, el guanyador ha estat Arnau Codina amb una lleugera avantatja sobre el pilot del club local Sergi Segú i l'andorrà Albert Rodrigo, la classificació final ha resultat en el mateix ordre.

Així doncs ha finalitzat la Copa Tarragona de Trial UCI, en la seva primera edició d'aquesta modalitat,  on han participat més de 60 pilots i amb un balanç molt positiu per part del club organitzador, de la Federació de Ciclisme i del més important la satisfacció dels pilots.

RECORDEU que a l'apartat de CAMPUS podeu veure les activitats d'aquest estiu!