lunes, 22 de julio de 2013

Resultats de la primera prova del Campionat del Món

Aquest passat cap de setmana s'ha disputat a Igualada la primera prova del Campionat del Món de BikeTrial en la que han participat diversos pilots del club torrenc, BikeTrial Costa Daurada Torredembarra, portant el nostre nom i aconseguint grans èxits, un tercer lloc de Nacho Fortón en Junior, tercer també Juan P. Garcia en Senior i una vicotria contundent de Diego Barrio en Senior!

Aíxi doncs hi han participat  pilots del nostre club, que a més si hi hagués clasificació de clubs estariem al podi Mundial també.

Els nostres pilots:

Sergi Segú ha estat 14è en categoria Minime, en la jornada de divendres,  amb força calor i zones prou dures.
Irene Caminos, finalment a decidit no participar aquest any en femina.
En la jornada de diumenge participaven les categories superiors (junior,senior, elit) amb zones artificials molt espectaculars, 3 d'elles d'aigua dins de diferents fonts de la ciutat.
En categoria Junior és on tenim més pilots´i Nacho Fortón a aconseguit un fantàstic podi, una tercera plaça molt treballada que el consolida entre els millors, però el pilot del club torrenc no podrà viatjar a Rep. Txeca a la prova final per falta de recursos.
Gorka Susperregui ha estat 5è, Sergio Fernandez 6è, y Sergio Garcia 9è.
En categoria Senior gran victoria, contundent de Diego Barrio, que si lluitarà pel títol Mundial a la prova final aquest proper cap de setmana, tercer va estar Juan P. Garcia també del nostre club i que també viatjarà a Rep.Txeca.
En senior també teniem a Raul Martinez que va ser 25è,  Marc Salvatella 28è, i Jordi Morató 31è en el seu debut.

Àngel Batlle, en categoria Elit, la màxima, va ser 13è amb no massa bona cursa, comenta que no ha estat molt centrat, però que estar a l'elit internacional ja és un premi.
















Aquest proper cap de setmana és disputa la prova final a Blansko, (Rep.Txeca) on i participaran molts menys pilots dels nostres, degut a la falta de recursos econòmics.

viernes, 19 de julio de 2013

Campus d'estiu, del 22 juliol al 2 agost 80€

Aquesta setmana que ve comença el Campus d'estiu del club BikeTrial Costa Daurada!!

Del 22 de juliol al 2 d'agost; de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30h
Les dos setmanes 80€, una setmana  50€

A partir de 8 anys, es realitzarà biketrial, activitats relacionades (mecànica bàsica, etc) activitats d'entreteniment, i dimarts i dijous s'anirà a la piscina municipal de 10 a 12h.
Si no té bicicleta de trial lloguem una per 5€ a més pot portar la seva btt per fer la iniciació.

Contacte: 650604089.

Material necessari: Motxilla, casc, tovallola petita, 1 litre d'aigua, crema solar, una camara per si punxa, samarreta de recanvi, gorra, calçat apropiat (esportives).
Els dies de piscina: xancletes, bañador, tovallola gran, gorra de piscina, roba per canviar-se.

US ESPEREM!!

miércoles, 17 de julio de 2013

Campions d'España i Europa!!

Aquest passat cap de setmana s'ha disputat a Valderrobres (Terol) la prova única del Campionat d'Europa de BikeTrial, també puntuable com l'última prova del Campionat d'España, que ha donat grans èxits al club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra.

I és que el club torrenc s'ha proclamat Campió d'España i Europa amb els seus pilots!!

A més ha aconseguit a nivell individual: 1 títol de Campió d'Europa amb Diego Barrio a categoria Senior, un subcampió amb Gorka Susperregui a categoria Junior i un tercer lloc també en Junior de Sergio Garcia.

A més al ser puntuable per com a última prova del Campionat d'España també tenim els resultats d'aquest, amb:

Diego Barrio Campió Senior; Raul Martinez tercer en Senior. Gorka Susperregui Campió en Junior i Nacho Fortón Subcampió. Irene Caminos tercera en Femines, Paula Cuesta tercera en Promesa, i Juan Pedro Garcia tercer en Elit.

10 pilots del club torrenc van participar a Valderrobres en aquesta prova internacional, en un circuit molt dur de roques i terra, una interzona llarga i un calor contundent.

Altres resultats dels nostres a Valderrobres:

Irene Caminos 7ena en femines

Sergi Segú 11è en Minime

Nacho Fortón 5è en Junior

Sergio Fernandez 7è en Junior

Raul Martinez 11è en Senior

Adrian Biel 13è en Senior

Juan Pedro Garcia 7è en Elit

Àngel Batlle 14è en Elit, ja que va estar a punt de no correr degut a una gastrointeritis.    





I aquest proper divendres (divendres matí els petits) i dissabte( per la tarda de 15 a 19h, els grans) competirán al Campionat del Món, a Igualada!!