domingo, 26 de mayo de 2013

7 pódiums del BikeTrial Costa Daurada ahir al Campionat de Catalunya al Vendrell

Ahir és va celebrar la quarta prova del Campionat de Catalunya de BikeTrial, puntuable per a confeccionar la selecció Catalana per a participar als campionat internacionals; organitzada pel club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra, en aquesta ocasió a la localitat del Vendrell.
El dia va ser assolejat i va fer bastanta calor, el circuit de 5 zones a tres voltes, amb una interzona llarga, ja que els pilots tenien dos zones artificials en diferents places de la ciutat, una a la plaça Tobies, amb molt d'ambient a la Rambla del Vendrell i l'altra a la plaça de la Sardana on els pilots havien d'entrar dins la font essent una de les zones més espectaculars i vistes de la cursa, també tenien 3 zones naturals al turó del puig en un terreny roca amb pedrés soltes que dificultava força els circuits.
No podem dir que la cursa fós un èxit de participació ja que i van participar poc més de 40 pilots, d'altra banda si que els pilots participants comentaven que els hi va agradar molt el disseny de les zones i en general van gaudir d'una cursa molt maca i amb zones espectaculars.

Cal agraïr la col·laboració de la regidoria d'Esport de l'Ajuntament del Vendrell, la policia local, STC materials de construcció, Cava Pedragosa i Torregrafic.

El BikeTrial Costa Daurada ha obtingut 7 podis en les diferents categories.
Els resultats de les diferents categories van ser els següents:
En categoria Promesa el guanyador va ser Poldo Sillué amb 8 punts, seguit de Miquel Alarcon amb 20 i Paula Cuesta del Biketrial Costa Daurada ben a prop amb 24 punts.
En categoria Poussin l'andorrà Gaudí Vall va ser el clar vencedor ja que no va realitzar cap peu en tot el circuit, segon va ser Martí Esquerda amb 7 i tecer Dídac Riau amb 23. Adrià Mercadé va ser quart a 5 punts del tercer, i Roger Mercadé 7è.
En Benjamins Alan Rovira va guanyar també comodament amb només un peu, seguit de Raul Guimerà amb 8 i Max Serra ja amb 30 punts.
En categoria Minime, Marc Seuba va guanyar només per un punt a Arnau Codina, amb 22 i 23 peus respectivament, tercer va ser Marc Novoa amb 33, quart Sergi Segú del Club Costa Daurada també amb 33 però amb dos zeros menys que el tercer classificat.
En Femines Lúa Vizcaino va tornar a guanyar comodament amb 6,5 punts, seguida de Alba Hidalgo amb 57,6 i Miriam Sapiña del club Costa Daurada que va ser tercera.
En Junior Marc Viñas es va imposar comodament i també va aconseguir l'Scratch amb 25 punts. Completaven el podi dos pilots del BikeTrial Costa Daurada Torredembarra, segón va ser Isaac Pascual i tercer Marc Colomés.
En senior també dos podis del nostre club en la segona i tercera posició aconseguides per Marc Salvatella i Jan Bardolet respectivament, el guanyador va ser M.Angel Perez amb 33 punts.
I per acabar en la màxmia categoria, l'Elit, Dani Comas va ser el guanyador i no va realitzar cap peu  tot i que va comentar que les zones eren dificils i boniques, segón va ser el pilot del BikeTrial Costa Daurada Torredembarra Àngel Batlle amb 16 punts tot i el cansament que arrosegava pel muntatge de la cursa que va notar especialment en la part final de la cursa; i tercer va ser Ferran Granollers amb 17 punts.

La propera cita el 9 de juny Campionat d'España i Catalunya a Arinsal-Andorra.
Próximament classificacions generals dels campionats.

miércoles, 22 de mayo de 2013

Sábado 25 mayo, 4ª prueba Campeonato Catalunya, en El Vendrell

El próximo sábado 25 de mayo se celebra la 4ª prueba del Campeonato de Catalunya en el Vendrell. Prueba organizada por el Club BikeTrial Costa Daurada.

Prueba puntuable para confeccionar la selección Catalana para participar en las pruebas internacionales.
La prueba constará de 5 zonas, a las que se tendrán que realizar 3 vueltas, en orden libre pero se tendrá que completar una vuelta antes de repetir una zona. Como veréis el circuito será un poco largo, pero llano para poder pedalear, por ello el tiempo de carrera será de 4 horas más una de penalización. Las salidas se realizarán de forma directa al pasar por mesa de carrera, de 9 a 10h en la Plaza Tobias, junto a la Rambla del Vendrell, delante de la estación de tren.

El circuito constará de 2 zonas artificiales y 3 zonas naturales.

Los lugares indicados para aparcar son los parkings junto a las calles Apel·les Fenosa, y Ramon Abadal. Ya que la competición se realiza el día de la fiesta de la bicicleta junto otras actividades y habrá mucho ambiente.

IMPORTANTE!, al enviar el formulario de inscripción es obligatorio enviar el comprobante de ingreso, salvo justificación expresa y para evitar problemas y agilizar la mesa el día de la competición.

Pre-inscripciones abiertas hasta el miércoles 22 de mayo a las 12h mediodía. Aquí por ahora la podeis ver en imagen, ya que no puedo colgar-lo como documento; Esperamos que mañana o pasado esté disponible el documento en www.biketrial-spain.com

OS ESPERAMOS!

lunes, 20 de mayo de 2013

6 podios del BikeTrial Costa Daurada en la 3ª prueba del C.España de BikeTrial!!

Este domingo se ha celebrado la 3ª prueba del Campeonato de España de BikeTrial en la ciudad de Toledo, en terreno natural en un circuito de 5 zonas a 3 vueltas, con una buena organización y unas zonas preciosas, con bastante calor y zonas duras, largas, de rocas y tierra.
El BikeTrial Costa Daurada ha conseguido grandes resultados una vez más con sus pilotos destacados en varias categorias, consiguiendo 6 pódios, de los cuales hay dos victorias, un segundo puesto y tres terceros.
Con ello el BikeTrial Costa Daurada Torredembarra és líder de clubes del Campeonato de España!

En Féminas Irene Caminos ha sido tercera con una buena carrera.
En Junior, una de las categorias más reñidas del año sin duda, ya que los 5 primeros se han intercambiado posiciones en estas tres pruebas del nacional y están muy apretados en las clasifiaciones, por segunda vez consecutiva los 4 primeros són pilotos del BikeTrial Costa Daurada!! En esta ocasión el vencedor ha sido Nacho Fortón que consigue su primera victoria en el Campeonato de España y que realizó una carrera fantástica que le llevó a lo más alto del podio, segundo fué Gorka Susperregui que venció en las dos ocasiones anteriores y és líder del campeonato, tercero Sergio Resines y cuarto Sergio Garcia que fué el piloto que realizó más ceros, los cuatro en un pañuelo con puntuaciones muy ajustadas!

En Senior otra victoria para nuestro club, Diego Barrio volvió a imponerse con autoridad y és líder del campeonato. Cuarto en esta categoria también fué un piloto de nuestro club Raul Martínez.
Y en Elite gran carrera de Juan Pedro Garcia, también del club que subió al 3r escalón del pódio.

Próximamente clasificaciones generales.

martes, 14 de mayo de 2013

3 podis del BikeTrial Costa Daurada al Campionat de Catalunya a Castellbell i el Vilar!

Aquest diumenge s'ha celebrat a Castellbell i el Vilar la 3ª prova del Campionat de Catalunya, on 4 pilots del club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra hi han participat, 3 d'ells de l'Escola del club.
El dia va acompanyar i els pilots havien de realitzar un circuit de 5 zones 3 voltes en un terreny de roca i terra.
Paula Cuesta, la més jovenenta del club amb 5 anyets recent fets, ha aconseguit un nou podi a la categoria Promesa.
Sergi Segú ha estat 4rt en Minime.
Jan Bardolet 3r en Senior i Marc Salvatella el guanyador en aquesta categoria.

Amb això queden encara dues proves del Campionat de Catalunya per a confeccionar la selecció Catalana per a participar al Campionat del Mòn.
Una d'elles organitzada pel club Costa Daurada, al Vendrell el proper dissabte 25 de maig. l'última el 9 de juny a Andorra.
Però abans alguns dels nostres pilots disputaran la 3ª prova del Campionat d'Espanya aquest diumenge a Toledo.

Proximament informarem dels Campus d'Etiu que oferirà el BikeTrial Costa Daurada!

domingo, 5 de mayo de 2013

7 podis del BikeTrial Costa Daurada al Campionat Escolar a Sabadell

Aquest diumenge 5 de maig, dia de la mare, s'ha celebrat a Sabadell la segona prova del Campionat Escolar. En un dia assoleïat, amb un circuit de 5 zones a dues voltes, al park de Sabadell amb zones de pedres, neumàtics i tubs han acollit a 38 participants d'arreu, 12 dels quals han estat del nostre club. I és que el BikeTrial Costa Daurada té bona salud i molts pilots aquesta temporada.
D'aquests 12 "dauradets" 7 han aconseguit pujar al podi, aconseguint dos victories, dos segons i tres tercers.

Els resultats dels nostres pilots:
En Categoria Promesa, la dels més petits, Paula Cuesta de 5 anyets ha estat tercera, d'entre 6 participants.
En Poussin Alex Belmonte ha estat 5è molt a prop de la quarta plaça.
En Benjamins, Genis Solorzano ha estat tercer a pocs peuis de la segona posició, Albert Belmonte 6è i Robert Salvadó 9è.
En Femina, victoria de Miriam Sapiña que lidera el campionat.
En categoria de Veterans, Daniel Sapiña ha estat segon.
I a la categoria Expert, les 4 primeres posicions han estat copades pels pilots del club Torrenc, Jan Bardolet ha estat el guanyador i és líder del campionat, segon ha estat Isaac Pascual, tercer Sergi Segú i Jordi Morató quart, també ha participat Marc Colomé en la seva primera cursa essent 7è.

En definitiva una excel·lent jornada per al BikeTrial tarragoní que aquest any està assolint grans resultats en totes les competicions.