lunes, 18 de junio de 2012

Podi de Sergi Segú al Campionat de Catalunya


Aquest passat diumenge s'ha celebrat la cuarta prova del Campionat de Catalunya de BikeTrial, a Castellbell i el Vilar (Bcn).

Sota un sol de justicia els pilots de biketrial es jugaven entrar a la selecció catalana per participar en aquest campionat del Món 2012 que es realitzará aquest estiu a França, Catalunya i Italia.

Un pilot del BikeTrial Costa Daurada Torredembarra hi va participar, Sergi Segú, en Minime, en una competició de 5 zones tres voltes, de nivell bastant complicat de terra i roca, ha aconseguit un nou podi, el tercer lloc a només 4 punts del segón classificat.

Sergi continua 4rt a la general a falta de l'última prova del campionat que es realitzarà a Andorra.

jueves, 14 de junio de 2012

Campus d'Estiu Torredembarra

Campus d'estiu de BikeTrial, 5 dies del 16 al 20 de juliol per 110€.


Si no tenen bici en deixem, s'entrenará BikeTrial, i es farán activitats com: excursions, btt, piscina, platja, karting.

Per apuntar-vos truqueu al 650604089

martes, 12 de junio de 2012

Àngel Batlle 10è d'Europa en Elite

Àngel Batlle només ha pogut estar 10è en el seu debut en un campionat internacional a la màxima categoria ELIT, al Campionat d'Europa celebrat a Scheibenberg (Alemanya) aquest passat diumenge, on les condicions li eren molt desfavorables, amb unes zones on no i cabia la seva bicicleta de 26 polzades i tots els rivals anaven amb la bici petita de 20 polzades, zones molt estretes i unes zones bàsicament de terra on amb les bicicletes de 20" era més senzill de superarles.

Esperem que el reglament canvii de cara al futur i es tornin a separar les categories.