sábado, 24 de diciembre de 2011

Bones Festes!


El club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra, us dessitja un Bon Nadal i Bones Festes!


<< A la foto, els dos campions del Món del nostre club!


Tots els membres del club units treballem per aconseguir nous reptes! us continuarem sorprenent durant el 2012!


viernes, 23 de diciembre de 2011

Exhibicions nadalenques

Aquests dies de nadal actuarem en 3 ocasions!


26 de desembre a la bicicletada popular de St.Esteve, sobre les 10.30h organitzada per la regidoria d'esport, amb Àngel Batlle, Marcelo Multari, Sergi Segú i Iker Varela.

28 de desembre al parc de Nadal de Pallaresos organitzat pel Consell Esportiu, de 10 a 12:30 amb Feliu, Isma, Isaac Pascual i Iker Varela. Hi haurà taller per a que la canalla provi bicicletes.

29 de desembre al parc de Nadal de Tarragona, al Palau de Congresos, a les 12h, amb Daniel Tapioles, Sergi Segú i Iker Varela.

lunes, 12 de diciembre de 2011

Quedada este sábado en el BikeTrial Park

Este viernes, el ayuntamiento de Torredembarra hará un pequeño homenaje a Sergio Garcia del club BikeTrial Costa Daurada por haber ganado el Mundial, será el viernes a las 19:30h en el ayuntamiento. Os esperamos!

Y este sábado realizaremos una QUEDADA en el BikeTrial Park para despedir las clases y la temporada 2012, será toda la mañana (9 a 14h) y se hará barbacoa para almuerzos con bocadillos calientes a 2-3€, y bebidas.

Otra noticia importante en el mundo del BikeTrial es que se han convocado elecciones a la presidencia de la BAC y de la BUE, podéis ver toda la información en http://www.biketrial-spain.com/